Feedback

Brazilia

Duminica, 15 Noiembrie 2015
Nico Rosberg a obținut o victorie ușoară în Brazilia după ce a rezistat atacului de la start al lui Lewis Hamilton, care nu a fost capabil să inițieze o luptă echilibrată în restul cursei. Sebastian Vettel a încercat o strategie diferită, însă s-a mulțumit cu locul trei.
Duminica, 12 Noiembrie 2017

Formula 1: Vettel a câștigat cursa de la Interlagos în fața lui Bottas și Raikkonen. Hamilton, locul 4 după ce a plecat din pitlane

Sebastian Vettel a obținut victoria în Brazilia după ce l-a depășit la start pe Valtteri Bottas, în timp ce Lewis Hamilton a terminat pe locul 4 în ciuda faptului că a luat startul din pitlane.
Vineri, 10 Noiembrie 2017

Formula 1: Mercedes a dominat antrenamentele din Brazilia: Hamilton, cel mai rapid în fața lui Bottas

Lewis Hamilton a stabilit cel mai bun timp în ambele sesiuni de antrenamente de vineri din Brazilia și a fost urmat de fiecare dată de coechipierul său de la Mercedes, Valtteri Bottas.
Joi, 09 Noiembrie 2017

Formula 1: Avancronica Marelui Premiu al Braziliei: luptă fără miză la Interlagos, dar cu multe jocuri politice de culise

Marele Premiu al Braziliei nu are o miză reală după ce Mercedes și Lewis Hamilton și-au adjudecat deja titlurile mondiale, însă etapa va fi dominată de numeroasele discuții legate de regulamentul tehnic.
Duminica, 13 Noiembrie 2016

Formula 1: Hamilton câştigă pe ploaie în Brazilia şi rămâne în cursa pentru titlu! Rosberg şi Verstappen completează podiumul

Lewis Hamilton a câştigat cursa de la Interlagos desfăşurata pe ploaie şi a redus la 12 puncte diferenţa care îl separă de Nico Rosberg înaintea etapei decisive din Abu Dhabi.
Sambata, 12 Noiembrie 2016

Formula 1: Hamilton, pole position în fața lui Rosberg la Interlagos. Raikkonen va pleca de pe locul 3

Lewis Hamilton a obținut pole position-ul în Brazilia în defavoarea lui Nico Rosberg, care va deveni campion dacă va câștiga cursa de duminică.
Vineri, 27 Noiembrie 2015

Formula 1: Abu Dhabi, antrenamente 2: Rosberg îl învinge pe Hamilton

Nico Rosberg a stabilit cel mai bun timp în a doua sesiune de antrenamente de la Abu Dhabi şi i-a devansat pe Lewis Hamilton şi Sergio Perez.
Vineri, 27 Noiembrie 2015

Formula 1: Abu Dhabi, antrenamente 1: Mercedes începe în forţa ultima etapă a sezonului

Lewis Hamilton şi Nico Rosberg au stabilit cei mai buni timpi în prima sesiune de antrenamente libere din Abu Dhabi, care va marca finalul sezonului 2015.
Sambata, 14 Noiembrie 2015

Formula 1: Rosberg, pole position la Interlagos în fața lui Hamilton!

Nico Rosberg a obținut pole position-ul pentru Mercedes în Marele Premiu al Braziliei după ce l-a învins cu mai puțin de o zecime de secundă pe coechipierul său Lewis Hamilton.
Sambata, 14 Noiembrie 2015

Formula 1: Brazilia, antrenamente 3: Hamilton revine pe primul loc

Lewis Hamilton a fost cel mai rapid în ultima sesiune de antrenamente din Brazilia, în care a fost urmat de Nico Rosberg și Sebastian Vettel.
Sambata, 14 Noiembrie 2015

Formula 1: Brazilia, antrenamente 2: Rosberg, cel mai bun timp

Nico Rosberg a stabilit cel mai bun timp în a doua sesiune de antrenamente din Brazilia în fața lui Lewis Hamilton și a celor doi piloți Ferrari.

Tag-uri similare

Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru