Familia lui Schumacher, încrezătoare că germanul "nu se va da bătut"

de Daniel Popescu
Marti, 21.01.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Familia Schumacher a publicat un scurt comunicat de presă în care îşi afirmă încrederea că septuplul campion mondial "nu se va da bătut" în lupta pentru supravieţuire de după accidentul suferit la schi.

Cu toţii ştim că Michael Schumacher este un luptător şi că nu se va da bătut.

Comunicat de presa
Familia Schumacher
Michael Schumacher continuă să fie în comă indusă la Spitalul Universitar din Grenoble după accidentul suferit la schi în 29 decembrie.

Sabine Kehm, purtătoarea de cuvânt a septuplului campion mondial, a afirmat vineri că germanul rămâne în stare stabilă, fără ca situaţia acestuia să mai fie critică, însă nu a oferit alte informaţii.

Familia pilotului, inclusiv soţia, copii, tatăl şi fratele său, au transmis luni seara un nou comunicat de presă, în care îşi exprimă speranţa că Schumacher va reuşi să treacă peste aceste momente dificile. Mesajul vine după ce fotbaliştii echipelor Koln şi Schalke 04 au afişat un banner de încurajare pentru Schumacher cu ocazia unei meci din campionatul german.

"Suntem măguliţi de toate mesajele care sunt trimise pentru că Schumacher să se facă bine, iar asta ne oferă putere.

Vă mulţumim foarte mult. Mulţumim fanclubului din Kerpen (n.r - localitatea natală a lui Schumacher), echipelor FC Koln şi Schalke 04 şi tuturor celor care îl sprijină pe Michael. Cu toţii ştim că este un luptător şi că nu se va da bătut", se precizează în comunicatul de presă publicat pe site-ul oficial al pilotului.

Cronologia accidentului

▶ Schumacher a suferit un accident la cap în timp ce schia pe o pârtie din staţiunea Meribel din Alpii francezi;

▶ Schumacher este în stare critică în comă indusă după accident. Septuplul campion mondial a suferit un traumatism cranian şi numeroase leziuni la nivelul creierului;

▶ Schumacher trece cu bine peste două zile cruciale. Starea de sănătate a germanului rămâne stabilă, dar critică, după o primă operaţie efectuată cu succes;

▶ Starea de sănătate a lui Michael Schumacher s-a îmbunătăţit uşor, dar rămâne în continuare critică;

▶ O nouă îmbunătăţire uşoară a stării de sănătate a pilotului german

▶ Anchetatorii accidentului: "Schumacher nu avea viteză excesivă"

▶ Povestea retragerilor lui Michael Schumacher din Formula 1 din 2006 şi 2012;

▶ Povestea debutului lui Michael Schumacher în Formula 1.

Via Michael Schumacher

Comentarii (2)

  • Din pacate Michael Schumacher este intr-o situatie in care nu prea mai conteaza ce vrea el. Mai important este ca medicii sa nu se dea batuti. Abia dupa ce va iesi din spital, si va incepe recuperarea, va trebui sa lupte din nou si sa nu se dea batut!
    7 0
  • ...astept revenirea sa. Mult conteaza optimismul celor din din preajma sa, mai ales al medicilor, si sper ca-l au si il vor vace bine.
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru