Presă: Marmorini va lucra pentru Renault după ce a fost concediat de Ferrari

de Daniel Popescu
Luni, 04.08.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Luca Marmorini, proaspăt concediat din funcţia de şef de motoare la Ferrari, va lucra pentru Renault, potrivit presei italiene.

Esential 2009 este anul in care Luca Marmorini a devenit seful departamentului de motoare al Ferrari
Ferrari a confirmat săptămâna trecută că a decis să renunţe la serviciile lui Luca Marmorini, şeful departamentului de motoare, în urma rezultatelor modeste înregistrate de echipa în prima jumătate a acestui sezon.

Publicaţia italiană Corriere della Sera susţine că italianul va lucra pentru Renault, celălalt constructor care a avut probleme cu dezvoltarea noului motor pentru sezonul 2014. Potrivit sursei citate, transferul ar putea fi oficializat în următoarele zile de către constructorul francez, aflat de asemenea într-un proces de restructurare după debutul modest al echipelor pentru care furnizează motoare.

Între timp, publicaţia Autosprint susţine că se pun la punct ultimele detalii pentru câteva schimbări şi în cadrul altor echipe. Astfel, Jody Eggington, directorul tehnic al celor de la Caterham care şi-a pierdut postul în urma unor ample restructurări, ar urma să semneze un contract cu Toro Rosso. În acelaşi timp, Laurent Mekies, unul dintre cei mai proeminenţi ingineri ai Scuderiei Toro Rosso, ar urma să părăsească echipa.

Via GMM

Comentarii (1)

  • ... o fi bine ... n-o fi bine, vom vedea
    poate pateste si el ca si Aldo Costa, Ferrari scapa de el, pe urma face o masina campioana Mercedes F1 W05 Hybrid ...

    cine stie ... poate Renault va avea motor mai bun in 2015 decat Ferrari, MB si Honda,
    Luca di M isi baga cutitul in c#aie ...
    5 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru