Arhiva stiri noiembrie 2018

Luni, 05 Noiembrie 2018 | Economic | 13 comentarii

Dacia a depășit Volkswagen la vânzările în Franța: marca de la Mioveni a crescut cu 21% în primele 10 luni ale anului

Dacia a vândut peste 10.000 de unități în Franța în luna octombrie și a reușit să depășească Volkswagen într-un clasament al primelor 10 luni ale anului.
Luni, 05 Noiembrie 2018 | TV: Filme Spion

VIDEO: Viitorul Audi RS7, surprins în haine de camuflaj: nemții testează pe circuitul de la Nurburgring

Audi testează viitorul RS7 pe circuitul de la Nurburgring. Conform surselor, noul RS7 va miza pe un motor V8 de 4.0 litri, unitate "împrumutată" din gama Porsche Panamera. Aceleași voci spun că nemții pregătesc și o variantă hibrid cu peste 650 CP.
Sambata, 03 Noiembrie 2018 | TV: Prezentari

VIDEO: O vizită în interiorul noului BMW Seria 8 Cabrio

BMW ne oferă ocazia de a analiza în detaliu interiorul nou-lansatului Seria 8 Cabrio, cel mai nou model prezentat de brandul bavarez.
Sambata, 03 Noiembrie 2018 | TV: Teste

VIDEO: Test inedit cu versiunea "fără limite" a prototipului Porsche de la Le Mans

Porsche 919 Tribute, o versiune construită de marca germană fără limitările de regulament FIA a prototipului de Le Mans, a fost testat de Chris Harris.
Sambata, 03 Noiembrie 2018 | Concepte

Inovație Audi: noul concept electric RSQ e-tron, prezentat exclusiv în filmul de animație Spies in Disguise

Când Saloanele Auto par piese de muzeu: Audi a construit un concept electric pur digital care își face debutul în filmul de animație Spies in Disguise. Marca germană nu anunță nicio "versiune fizică" a acestuia.
Sambata, 03 Noiembrie 2018 | Industrie | 1 comentariu

Al cincilea an consecutiv cu record: vânzările Volvo au crescut cu 14% la nivel global în primele 10 luni ale anului

Suedezii de la Volvo așteaptă un nou an-record la capitolul vânzări după ce primele 10 luni ale lui 2018 au adus cifre excelente pentru brandul scandinav.
Vineri, 02 Noiembrie 2018 | Formula 1 | 24 comentarii

Vettel: "Ferrari nu a avut un monopost dominat la nicio cursă din 2018"

Sebastian Vettel susține că Ferrari nu a avut un monopost dominat în niciuna dintre cursele din acest sezon, în ciuda percepției care există cu privire la performanțele Scuderiei.
Vineri, 02 Noiembrie 2018 | Tehnologie

Skoda folosește un simulator pentru a dezvolta tehnologii avansate pentru faruri: "Este singurul simulator de acest fel din Grupul Volkswagen"

Skoda utilizează un simulator pentru a dezvolta cele mai noi tehnologii pentru faruri, în condițiile în care 40% dintre accidente au loc pe timp de noapte.
Vineri, 02 Noiembrie 2018 | Modele noi

Prima schiță oficială cu versiunea de serie a lui McLaren Senna GTR: modelul destinat circuitului promite 825 CP

McLaren a publicat prima schiță oficială cu viitorul Senna GTR. Versiunea de circuit dezvoltată de britanici va fi produsă în doar 75 de exemplare, toate fiind deja rezervate. Sub capotă, McLaren Senna GTR va avea un V8 biturbo de 4.0 litri capabil să genereze 825 CP.
Vineri, 02 Noiembrie 2018 | Economic | 10 comentarii

Dacia Duster, locul 3 în topul celor mai vândute SUV-uri subcompacte de volum din Europa. Ford Ecosport ocupă poziția a șasea

Dacia Duster ocupă locul 3 într-un clasament al celor mai vândute SUV-uri subcompacte de volum din Europa în primele nouă luni ale anului, în timp ce Ford Ecosport este pe locul 6.
Vineri, 02 Noiembrie 2018 | TV: Prezentari

VIDEO: 5 minute alături de gama Porsche 911: nemții ne explică diferențele dintre cele 24 de versiuni disponibile

În prezent, gama Porsche 911 dispune de 24 de versiuni, iar oficialii constructorului german s-au gândit să facă puțină lumină și să ne ajute să înțelegem diferențele dintre acestea.
Vineri, 02 Noiembrie 2018 | Drive test | 23 comentarii

Test Drive Nissan Qashqai 1.3 Turbo 159 CP - Aere de vedetă

Este SUV-ul vedetă în acest moment pe piața din Europa. Deși are deja 6 ani de activitate, Nissan Qashqai nu pare deloc obosit, mai ales acum, când primește un nou motor pe benzină, dezvoltat împreună cu Mercedes.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Vineri, 02 Noiembrie 2018 | General

Audi RSQ e-tron: model electric virtual dezvoltat pentru filmul de animație Spies in Disguise

Audi RSQ e-tron este un model electric generat pe calculator care va fi utilizat în filmul de animație Spies in Disguise, care va avea premieră în septembrie 2019.
Vineri, 02 Noiembrie 2018 | General | 5 comentarii

Porsche 911 GT2 RS MR a devenit cel mai rapid model de stradă de pe Nurburgring: modelul german a fost mai rapid decât Aventador SVJ cu aproape 5 secunde

Un Porsche 911 GT2 RS preparat de Manthey-Racing a devenit cel mai rapid model de stradă de pe Nurburgring. Modelul german a reușit un timp de 6 minute și 40.3 secunde și a doborât performanța obținută de Lamborghini Aventador SVJ în urmă cu câteva luni.
Vineri, 02 Noiembrie 2018 | Industrie

Toyota recheamă în service peste 1.2 milioane de mașini în Europa: defecțiuni la airbag-uri

Toyota a anunțat două recall-uri majore la nivel global din cauza unor defecțiuni la airbag-uri, iar în Europa vor fi afectați peste 1.2 milioane de clienți care dețin în special modelele Avensis și Corolla.
Vineri, 02 Noiembrie 2018 | Industrie | 6 comentarii

România nu, Ungaria da: Jaguar Land Rover va deschide anul viitor un centru cu 100 de ingineri la Budapesta

Grupul britanic Jaguar Land Rover a anunțat că va deschide anul viitor un centru de inginerie în capitala Ungariei. Circa 100 de ingineri vor lucra la Budapesta alături de echipele JLR din regiune și Marea Britanie.
Vineri, 02 Noiembrie 2018 | General

Un Porsche 959 care a concurat în Paris - Dakar 1985 a fost scos la licitație: modelul constructorului german a fost vândut cu peste 5 milioane de euro

Un exemplar Porsche 959 care a concurat în Paris - Dakar în anul 1985 a fost scos la licitație de casa RM Sotheby. Prețul plătit de câștigător a fost de 5.9 milioane de dolari, echivalentul a 5.2 milioane de euro.
Vineri, 02 Noiembrie 2018 | Modele noi

Aston Martin prezintă ediția specială DBS 59: 24 de exemplare bazate pe modelul DBS Superleggera cu 725 de cai putere

Aston Martin a anunțat că va construi o ediție limitată DBS 59, fiind inspirați de victoria obținută în cursa de 24 de ore de la Le Mans din 1959. Cele 24 de exemplare speciale vor fi bazate pe modelul DBS Superleggera, ce dezvoltă 725 de cai putere în standard și o viteză maximă de 340 km/h.
Vineri, 02 Noiembrie 2018 | Intern

Showroom auto în mall: Volkswagen a deschis la București primul Concept Store auto din România

Showroom-urile vin mai aproape de clienți. Volkswagen a inaugurat în București primul magazin auto dedicat deschis într-un centru comercial.

#ElectricChallenge: Defilare în liniște pe străzile din Sibiu și întoarcerea la București

După ce am ajuns cu un singur plin de energie de la București la Sibiu, Nissan Leaf avea nevoie de o pauză. Am rulat în liniște pe străzile din Sibiu și am imortalizat mașina electrică în puncte cheie ale orașului. Ne-am întors apoi la București într-un ritm normal, ca să aflăm că diferențele nu sunt foarte mari.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru