Audi nu schimbă doar denumirea modelelor sale, ci și o parte din consiliul director: patru oameni părăsesc funcțiile începând cu 1 septembrie

de Cornel Șocariciu, Foto: Dreamstime
Marti, 29.08.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Audi face o serie de schimbări importante la nivelul consiliului director. Patru oameni aflați în poziții cheie sunt înlocuiți începând cu 1 septembrie.

Săptămâna trecută, oficialii Audi au anunțat o modificare în denumirea modelelor sale. Numele propriu-zise vor rămâne cele cunoscute (A1, A3, Q5, Q7 șamd), dar denumirea completă nu va mai face referire la capacitatea cilindrică a motorului.

Acum, oficialii Audi mai anunță o schimbare majoră. De această dată, nemții nu aduc în discuție modelele produse, ci consiliul director. Axel Strotbek, directorul financiar, Hubert Waltl, directorul de producție și logistică, Thomas Sigi, directorul departamentului de resurse umane și Dietemar Voggenreiter, directorul de marketing și vânzări vor fi înlocuiți începând cu 1 septembrie.

Alexander Seitz devine noul director financiar. Acesta și-a început cariera în cadrul Daimler, iar din 2005 a ajuns în cadrul Volkswagen. Noul director de producție și logistică este Peter Kossler. Neamțul în vârstă de 58 de ani a fost directorul uzinei Audi din Ingolstadt, iar mai apoi a trecut la conducerea fabricii din Gyor, Ungaria.

Wendelin Goebel a fost numit pentru poziția de director al departamentului de resurse umane, în timp ce Bram Schot preia funcția de director de marketing și vânzări. 

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru