Audi Q3 primeşte un pachet care îl recomandă pentru ieşiri în off-road

de Bogdan Mirică
Joi, 14.05.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Audi a prezentat în cadrul Festivalului de la Worthersee un pachet de accesorii off-road pentru actualul Q3. Kitul ar urma să ofere micului SUV un look sportiv şi robust.

Audi a expus în cadrul Festivalului de la Worthersee un pachet special pentru actualul Q3. Deşi nu a fost gândit ca un model pentru off-road, micul SUV din Ingolstadt vrea să convingă audienţa că poate face faţă traseelor în teren accidentat.

Personalizarea sa a fost posibilă prin instalarea unor accesorii din gama Audi Genuine. Lista de echipamente include un spoiler frontal redesenat, cu un aspect puternic, praguri laterale noi, din inox, pasaje ale roţilor ceva mai generoase, bare de amarare din inox şi multe embleme quattro. Jantele au fost şi ele înlocuite, iar partea inferioară a caroseriei a fost protejată cu elemente din plastic.

Alte elemente de personalizare care merită a fi trecute în revistă sunt pedalele din inox, o cutie pentru bagaje montată pe acoperiş şi detalii cromate la interior.

Deşi nu fac parte din pachetul pentru off-road, Q3 dispune şi de două tablete de 10 inch montate pe scaunele din faţă, care pot fi folosite şi în afara maşinii.

Ele pot fi comandate şi fără celelalte accesorii enumerate mai sus, urmând să fie disponibile pe piaţă începând cu această vară.

Tabletele de 10 inch sunt montate pe un suport special.


Comentarii (5)

  • niciodata nu mi-as fi putut inchipui ca Q3 v-a putea fi folosit in off-road...denumirea de SUV imi sugera tot timpul o utilizare strict urbana iar garda la sol ceva mai mare facuta special pentru a depasi lejer peste spinarile de magar de la trecerile de pietoni ori, eventualele, linii de tramvai mai "rebele".

    acum cu pachetul off-road mi-as putea permite iesiri inopinate in natura !!!!
    Spoilerul "puternic", redesenarea jantelor, pragurile de inox...ce iti mai poti dori de la o masina? Cireasa de pe tort? "multe" embleme quatro si cele 2 tablete de 10 inci pe suport special (sic!) ce ofera, clar, un avantaj de contestat in fata altor SUV-uri de pe piata.

    ...dar arata chiar bine :)
    10 3
  • V-a se scrie impreunat - va
    2 0
  • Domnu-le Vianu, citindu-va postul ma vad sa reiaiau ceea ce am mai explicat odata pe site-ul acesta. Imaginea noastra despre SUV -uri este un pic deformata in sensul in care de cele mai multe ori le subestimam imaginandu-ne ca sunt niste masin la care sistemul 4x4 si garda la sol un pic marita ajuta sa urci pe o bordura sau sa iesi dintr-o zapada ceva mai mare. Aceasta imagine, are de altfel si o justificare si in aceea ca, intr-adevar, majoritatea posesorilor de SUV-uri doar la asa ceva isi folosesc masinile. Realitatea este insa alta, majoritatea acestor masini fiind mult mai capabile si mai putin fragile decat ne imaginam noi. Eu cu Foresterul mei m-am aventurat pe coclauri pe unde multi nu ar crede ca o asemenea masina este capabila sa mearga. E adevarat, masina mea are un kit de inaltare a garzii la sol, insa nici vorba ca aceasta sa fii ajuns la inaltimea unui off roader, Nici unghiul de atac, nici cel de degajare nu fac din Forester un off roader, iar modelul pe care-l posed nu are nici reductor. Si, repet, nu va imaginati prin ce balti am mers cu ea. Un alt exemplu ar al unei Kia Sportage in care am avut ocazia sa calatoresc pe niste drumuri forestiere destul de nasoale. Masina s-a descurcat de minune.

    Prin urmare, lasand la o parte ironia care caracterizeaza orice interventie a dumneavoastra atunci cand e vorba de grupul VAG, sigur ca si cu un mini de dotari de fabrica un Q3 poate merge in off road, nu in off road extrem desigur, dar isi poate duce stapanii in mijlocul naturii ceva mai departe decat o masina obisnuita.
    3 1
  • @misha....imi place ca ai surprins ironia din post, thumbs up! :)

    cu o exceptie...chiar imi place Q3
    0 0
  • Domnule
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru