Bentley Mulsanne Le Mans, un nou model aniversar, debutează la Pebble Beach

de Sebastian Toma
Miercuri, 14.08.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Bentley Mulsanne va primi la Concursul de Eleganţă de la Pebble Beach o ediţie care aniversează 90 de ani de la prima ediţiei a cursei de la Le Mans.

Bentley Mulsanne a primit o ediţie limitată pentru a celebra nouă decenii de la prima ediţiei a Cursei de la Le Mans. Ediţia specială se numeşte Mulsanne Le Mans Edition şi va debuta la Concursul de Eleganţă de la Pebble Beach. În comparaţie cu modelul standard, ediţia specială aduce o suspensie sport, un sistem de evacuare cu patru ţevi şi jante din aliaj cu un model cu cinci braţe. Interiorul prezintă tapiţerie din piele cusută cu model diamant şi pedale sport din aluminiu.

Ediţia specială a lui Bentley Mulsanne va debuta la Pebble Beach alături de o gamă largă de modele ale constructorului din Crewe. Printre acestea le enumerăm pe Flying Spur, Continental GT Speed, Continental GT3 şi Speed 8, prototipul cu care marca a câştigat la Le Mans. Pe lângă acestea, mai multe moele clasice Bentley vor fi vândute la licitaţia organizată în cadrul prestigiosului eveniment auto organizat la Pebble Beach.

Urmareste Automarket
Concursul de Eleganţă de la Pebble Beach este un eveniment auto cu tradiţie în Statele Unite ale Americii şi este echivalentul american al Concursului de Eleganţă de la Villa d'Este.
În ultimii ani, Pebble Beach este şi scena unde sunt prezentate concepte produse de mărcile americane. Pe lângă asta, în fiecare an este organizată o licitaţie care include modele de colecţie, care ajung să-şi schimbe proprietarii pentru sume record.

Via Bentley

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru