BMW Seria 2 Active Tourer primeşte tracţiune integrală

de Bogdan Mirică
Vineri, 28.11.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
BMW a anunţat că va oferi tracţiune integrală pentru monovolumul Seria 2 Active Tourer. Tehnologia xDrive va fi asociată versiunilor 225i şi 220d Active Tourer.

Pentru că a devenit deja o modă ca modelele de familie să ofere o alură de crossover şi chiar să dispună de tracţiune integrală, BMW oferă xDrive pentru primul său monovolum din istorie: Seria 2 Active Tourer. Este şi pentru prima dată când BMW alătură tracţiunea sa integrală unui model cu propulsie faţă şi motor aşezat transversal.

Constructorul german va instala xDrive doar pe versiunile diesel şi benzină superioare, adică pe 225i xDrive şi 220d xDrive Active Tourer. Ambele vor fi oferite alături de o transmisie automată cu opt rapoarte în standard.


Esential 6.5 litri/100 de km va consuma BMW 225i xDrive.
4.8 litri/100 de km va consuma BMW 220d xDrive.
BMW susţine că noul sistem xDrive îmbunătăţeşte ţinuta de drum şi îi permite monovolumului să abordeze trasee dificile, cu aderenţă scăzută. Compromisul pe care trebuie să îl facă cele două versiuni are legătură cu masa totală, care creşte cu 61 de kilograme după instalarea xDrive.

Noul BMW 225i xDrive Active Tourer va avea un consum declarat de 6.5 litri şi emisii de 154 de g/km.

De cealaltă parte, versiunea diesel 220d xDrive va fi gata să consume doar 4.8 litri/100 de kilometri şi să emită 127 g/km.

Comentarii (1)

  • iti plasezi familia in mall pentru 2-3 ore si tragi o tura pe plaja :))

    integrala trebuia sa vina, B-ul de Mercedes parca are deja.
    5 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru