Cântec de lebădă: Bentley lansează o nouă ediție specială pentru Continental GT

de Cornel Șocariciu
Joi, 27.07.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Bentley se pregătește să-l scoată din scenă pe actualul Continental, iar acest lucru este marcat de lansarea unei noi ediții speciale.

Au trecut doar câteva zile de la prezentarea lui Bentley Continental GT Galene, o ediție specială cu influențe din lumea ambracațiunilor de lux. Acum, britanicii vin cu versiunea Continental GT Timeless Series.

Noul produs a fost gândit pentru a sărbători 14 ani de la debutul modelului și, totodată, pentru a marca finalul de carieră al acestei generații. Conform informațiilor, în lunile următoare, constructorul din Crewe o să prezinte un nou Continental, însă nu avem detalii despre acesta.

Dar să revenim la Continental GT Timeless Series. Modelul are la bază versiunea Convertible a lui Continental și poate fi comandat în următoarele nuanțe: Glacier, Camel, Light Ice, Cool, Dark Sapphire, Onyx și Havana. Indiferent de ce culoare alegi, Bentley oferă modificări minore în zona grilei și logo-ul Timeless Series pe diverse elemente de interior și caroserie.

Tot la interior, constructorul britanic oferă accesorii din lemn, piele și covorașe speciale. Scaunele sunt ventilate și oferă funcții de masaj, iar sistemul de infotainment comunică cu pasagerii prin intermediul unui ecran tactil cu diagonala de 8 inch.

Dacă nu ești mulțumit de sunetul oferit de sistemul audio oferit în versiunea de bază, Bentley pune la dispoziție și un sistem dezvoltat de Naim.

Sub capotă, ediția Continental GT Timeless Series primește motorizarea V8 de 4.0 litri care produce 520 de cai putere și 680 Nm.

Via | Motor1

Comentarii (4)

  • ...o lebada ce canta mai ceva decat privighetorile...
    5 0
  • ANTIC SHIP
    e depasit de multi ani acest model dar se pare ca o editie limitata sterge cu buretele faptul ca are o navigatie antica si lenta sau, greutatea imensa , este cu mult sub s coupe la oric capitol dar vw il prezinta ca o mare realizare...tipic wv :))
    2 1
  • Un baiat
    @ANTIC SHIP
    Nu poti compara niciodata tigania aia de S coupe cu un Conti GT. NICIODATA ! Si daca o mai lasa pe piata 15 ani si mai scot aia de la Mercedes 2 generatii de S coupe, tot sub Bentley o sa fie !
    2 0
  • acest model are forma aproape perfecta... de aceea presupun ca el va fi restilizat usor in stilul schimbarii peste ani a formei lui Porsche 911... adevarata schimbare va trebui sa fie la platforma si tehnologie (pt ca intra-adevar este sub Mercedes S in acest moment)
    0 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru