Cu numai câteva zile înainte de lansarea oficială, Porsche promite: Panamera va fi cel mai rapid sedan din lume

de Bogdan Mirică
Joi, 23.06.2016
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Porsche promovează lansarea noului Panamera cu un titlu simplu: ”debutul celui mai rapid sedan din lume”. Avem și un video care susține asta.

Lansarea noului Porsche Panamera este tot mai aproape. Germanii au publicat un nou teaser video, care anunță că debutul mondial va avea loc în ziua de 28 iunie. Automarket va fi prezent acolo și va încerca să vă spună pe viu cum se simte noul Panamera.

Însă, până atunci, nu puteam trece cu vederea o informație pe care Porsche a strecurat-o astăzi în clipul oficial. Constructorul din Stuttgart ne promite că Panamera va fi cel mai rapid sedan din lume, făcând, probabil, referire la versiunea de top Turbo S.

Știm deja că faceliftul va aduce un design similar celui pe care îl vedem astăzi. Blocurile optice și spoilerul frontal vor fi ușor redesenate, iar în partea posterioară va debuta o lampă care va uni cele două stopuri cu lumini LED. Jante, noi, culori noi și o masă totală redusă cu până la 90 de kilograme, grație folosirii unei noi platforme, denumită MSB.

Interiorul va fi și el unul futurist, cu un ecran de 12 inch așezat în centrul planșei de bord.

Acesta va servi ca un centru de comandă, funcțiile sale urmând să înlocuiască multitudinea de butoane care caracteriza interiorul modelelor Porsche.

Comentarii (1)

  • Shooting-brake-ul cred ca o sa fie genial.
    1 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru