Infiniti lansează în această toamnă un concept misterios, anunţat de o fotografie a grilei frontale

de Mircea Meșter
Miercuri, 20.08.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Gama de modele ale mărcii Infiniti se va extinde peste câţiva ani cu un model al cărui concept va fi prezentat la Salonul de la Paris.

Chiar dacă a renunţat la piaţa din România, retrăgându-se din cauza vânzărilor foarte modeste, marca Infiniti continuă să insiste pe pieţele importante ale Europei. Iar cel mai recent argument în acest sens este o fotografie publicată astăzi de reprezentanţii mărcii nipone în care facem cunoştinţă cu o parte din grila unui concept pe care Infiniti îl va prezenta în premieră mondială în luna octombrie, la Salonul Auto de la Paris.

Nu există niciun fel de informaţie suplimentară legată de noul concept, astfel că imaginea alăturată este sursa unor ipoteze interesante în presa internaţională. Astfel, printre ideile lansate se numără posibilitatea ca prototipul să stea la baza unui viitor rival al lui Porsche Panamera sau cea legată de apariţia unui SUV mare cu şapte locuri în gama actuală a celor de la Infiniti.

Vă reamintim că marca japoneză premium şi-a rebotezat recent gama de modele, astfel că fostele sedanuri G (clasa medie) şi M (clasa mare) sunt denumite acum Q50 şi Q70, fostele versiuni coupe şi cabrio ale lui G se numesc acum Q60, iar SUV-urile EX şi FX au primit numele QX50, respectiv QX70.

În viitorul apropiat, Infiniti va lansa o compactă premium care va fi denumită Q30.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru