Infiniti Q50

Vineri, 10 Martie 2017 | GENEVA 2017

Chiar dacă în România a pierdut războiul, Infiniti nu se predă pe celelalte piețe: faceliftul sedanului Q50 pune în dificultate BMW Seria 3

Infiniti a dezvăluit în cadrul Salonului Auto de la Geneva o serie de revizuiri pentru actualul Q50, urmașul vechiului G37. Modelul este un rival declarat al lui BMW Seria 3.
Luni, 29 Iunie 2015 | Modele noi

Red Bull Racing își dorește o mașină de serie, dezvoltată cu experiența dobândită în Formula 1

Red Bull Racing cochetează cu ideea unei mașini de stradă care să beneficieze de tehnologia și experiența acumulată în Formula 1. Cei mai viabili parteneri sunt cei de la Infiniti.
Miercuri, 20 August 2014 | Modele noi

Infiniti lansează în această toamnă un concept misterios, anunţat de o fotografie a grilei frontale

Gama de modele ale mărcii Infiniti se va extinde peste câţiva ani cu un model al cărui concept va fi prezentat la Salonul de la Paris.
Miercuri, 12 Februarie 2014 | General

World Car of The Year 2014: 12 modele se luptă pentru prestigiosul titlu

Juriul care decernează premiul World Car of The Year a anunţat lista modelelor eligibile pentru ediţia 2014 a concursului. Câştigătorii vor fi anunţaţi la Salonul Auto de la New York, pe 17 aprilie.
Luni, 27 Ianuarie 2014 | Modele noi

Şeful Infiniti confirmă o nouă navă amiral, care va fi un coupe cu patru uşi

Johan de Nysschen, şeful Infiniti, a confirmat lansarea unei noi nave amiral pentru anul 2016. Modelul va fi un coupe cu patru uşi care se va lupta în segmentul lui Porsche Panamera.
Luni, 23 Decembrie 2013 | Modele noi

Topul premierelor aşteptate la Salonul Auto de la Detroit

Fiecare început de an marchează debutul unuia dintre cele mai importante saloane auto din lume, organizate la Detroit. Şi anul acesta constructorii se înghesuie dincolo de Ocean. Am adunat deja 10 premiere importante care vor influenţa şi piaţa europeană.
Vineri, 06 Decembrie 2013 | Concepte

Infiniti Q50 Eau Rouge, un concept inspirat din Formula 1, va fi prezentat la Detroit

Infiniti a anunţat un nou concept pentru Salonul Auto de la Detroit. Se numeşte Q50 Eau Rouge şi prefigurează o potenţială versiune de performanţă a modelului japonez de segment D.
Miercuri, 27 Noiembrie 2013 | Siguranta

EuroNCAP: Doar 4 stele pentru BMW i3, Nissan Note, Ford EcoSport şi VW Transporter

EuroNCAP a publicat astăzi rezultatele celei mai noi sesiuni de testare. Rezultatele nu au fost atât de bune pentru BMW i3, Ford Ecosport, Nissan Note şi Volkswagen Transporter. Toate au obţinut patru stele.
Joi, 08 August 2013 | FRANKFURT 2013

Infiniti Q30 Concept - debut mondial la Frankfurt pentru viitorul model compact al japonezilor

Infiniti va dezvălui în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt conceptul Q30. Acesta anticipează viitorul model compact al japonezilor, destinat a se bate cu Audi A3 şi BMW Seria 1.
Marti, 05 Martie 2013 | GENEVA 2013

GENEVA 2013 LIVE: Infiniti Q50 şi Christian Horner pozează pentru public

Infiniti Q50 a debutat la Geneva în compania lui Christian Horner, şeful echipei de Formula 1 Red Bull Racing. Horner s-a afişat cu mândrie în faţa fotografilor alături de noul model de clasă medie al mărcii nipone.
Marti, 05 Martie 2013 | GENEVA 2013

Infiniti Q50 debutează în Europa la Geneva (update foto)

Înlocuitorul gamei G în linia de modele Infiniti vine în Europa în luna martie. Alături de acesta, Infiniti pregăteşte lansarea unui motor diesel dezvoltat în colaborare cu Daimler.
Marti, 29 Ianuarie 2013 | Modele noi

Infiniti Q50 va primi un diesel şi un ”benzinar” turbo cu patru cilindri

Infiniti trece într-o nouă era odată cu lansarea noului Q50, urmaşul vechiului G. Modelul promite o evoluţie importantă şi două motorizări noi, un diesel şi motor turbo pe benzină.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 15 Ianuarie 2013 | Feature

TOP 10: Premiere la Salonul Auto de la Detroit 2013

Salonul Auto de la Detroit deschide în fiecare an sezonul lansărilor de modele noi. Este primul eveniment expoziţional important din industria auto, iar ediţia din acest nu duce lipsă de premiere interesante.
Luni, 14 Ianuarie 2013 | GENEVA 2013

Infiniti Q50 - galerie foto cu urmaşul sedanului G

Infiniti Q50, urmaşul vechiului sedan de clasă medie G, a fost dezvăluit într-o galerie foto generoasă. Liniile de design ale modelului, precum şi interiorul, nu mai sunt un secret pentru nimeni.
Duminica, 13 Ianuarie 2013 | Modele noi

Infiniti Q50 - prima imagine neoficială

Prima fotografie cu noul sedan Infiniti Q50 a ajuns întâmplător pe internet datorită site-ului canadian al mărcii premium. Noul model Infiniti va fi prezentat oficial la Salonul Auto de la Detroit.
Marti, 18 Decembrie 2012 | Modele noi

Schimbare de nomenclatură la Infiniti: toate modelele se vor numi Q şi QX

Infiniti a anunţat că va modifica numele întregii sale game de modele. Toate sedanurile, coupe-urile şi decapotabilele vor fi recunoscute după litera Q, în vreme ce SUV-urile vor primi indicativul QX, urmat de cifre.

Tag-uri similare

Infiniti, Infiniti FX, Infiniti Q50, Infiniti M, Infiniti G, Infiniti JX, Infiniti EX, Infiniti Q60, Infiniti QX70, Infiniti G Coupe
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru