Infiniti M

Miercuri, 03 Septembrie 2014 | PARIS 2014

Infiniti Q70 facelift, vechiul M, primeşte un motor diesel Mercedes

Infiniti va expune la Salonul de la Paris faceliftul pregătit pentru Q70, numele sub care este cunoscut vechiul M. Pe lângă modificări estetice, noul Q70 vine şi cu o motorizare diesel oferită de Mercedes.
Marti, 18 Decembrie 2012 | Modele noi

Schimbare de nomenclatură la Infiniti: toate modelele se vor numi Q şi QX

Infiniti a anunţat că va modifica numele întregii sale game de modele. Toate sedanurile, coupe-urile şi decapotabilele vor fi recunoscute după litera Q, în vreme ce SUV-urile vor primi indicativul QX, urmat de cifre.
Luni, 09 Iulie 2012 | Modele noi

Mitsubishi Proudia şi Dignity, copii cu licenţă după Infiniti M

Mitsubishi va vinde în Japonia două modele premium noi. Se numesc Proudia şi Dignity şi sunt variante reinterpretate ale actualului Infiniti M.
Miercuri, 25 Aprilie 2012 | Modele noi

Infiniti M primeşte o versiune cu ampatament mărit pentru piaţa din China

Infiniti va oferi o versiune cu ampatament mărit a modelului M pe piaţa din China. Şasiul acestui model a fost lungit cu 15 centimetri, iar interiorul a fost modificat.
Luni, 14 Martie 2011 | General

2300 de maşini Nissan şi Infiniti, "măturate" de tsunami

Nissan estimează că aproximativ 1300 de exemplare Infiniti M, FX şi EX au fost distruse de valurile tsunami. La acestea se adaugă alte 1000 de maşini Nissan, printre care şi 370Z.
Marti, 07 Decembrie 2010 | Video

VIDEO: Verdictul Autocar pentru noul Infiniti M diesel

Autocar testează primul motor diesel din istoria Infiniti pe sedanul M. Verdictul britanicilor este rezumat în doar 90 de secunde.
Luni, 22 Noiembrie 2010 | Industrie

Infiniti IPL ar putea fi viitorul rival al diviziilor Mercedes AMG şi BMW M

Infiniti ia în considerare posibilitatea de a transforma linia de personalizare IPL într-o divizie de sine stătătoare, capabile să se bată cu nemţii de la AMG şi M.
Sambata, 20 Noiembrie 2010 | Modele noi

Infiniti M35 Hybrid vine cu sistem de atenţionare a pietonilor

Infiniti a prezentat la Salonul Auto de la Los Angeles noul M35 Hybrid. Acesta este primul model hibrid din lume care beneficiază de un sistem pentru atenţionarea pietonilor şi a bicicliştilor.
Luni, 30 August 2010 | Modele noi

Infiniti vrea să-şi exindă gama de modele full-hybrid

Gamele Infiniti G, EX şi FX ar putea primi o versiune modificată a trenului de propulsie hibrid al lui M 35 Hybrid din 2012.
Luni, 22 Februarie 2010 | GENEVA 2010

OFICIAL: Infiniti a dezvaluit noul M37 pentru Europa

Infiniti va expune la Geneva versiunea europeana a modelului M, disponibila cu un motor pe benzina de 320 de cai si un diesel de 238 de cai. Sedanul premium vine insa si cu un pachet tehnologic foarte bogat.
Marti, 26 Ianuarie 2010 | Industrie

Infiniti: Platforma cu tractiune fata pentru un model entry-level

Infiniti planuieste lansarea unui model entry-level capabil sa dea nastere mai multor derivatii de caroserie. pentru aceasta, japonezii vor dezvolta o platforma noua, care va adopta insa tractiunea fata.
Vineri, 04 Decembrie 2009 | Modele noi

OFICIAL: Infiniti M, rivalul nipon al lui BMW Seria 5

Infiniti M va fi lansat si pe piata din Europa la sfarsitul anului viitor. Modelul a debutat saptamana asta la Salonul Auto de la Los Angeles si rivalizeaza BMW Seria 5 si Mercedes-Benz E-Klasse.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 21 Octombrie 2009 | Tehnologie

Inovatie: Arome de padure in habitaclul noilor modele Infiniti

Infiniti va introduce pe noua sa gama de modele M un sistem de climatizare care va introduce inteligent aerul in habitaclu. Umiditatea va pastra valorile normale iar aerul va fi improspatat cu arome relaxante.
Marti, 18 August 2009 | Video

VIDEO: Prezentarea virtuala a noului Infiniti M

Pebble Beach a marcat debutul virtual al celui mai nou model din gama Infiniti. Primul clip de prezentare filmat cu ocazia festivitatii a aparut astazi pe internet.

Tag-uri similare

Renault, Nissan, video, Infiniti, prezentare, Pebble Beach, M, Infiniti M, Infiniti G, Infiniti M30d
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru