Infiniti M primeşte o versiune cu ampatament mărit pentru piaţa din China

De Sebastian Toma
Publicat Miercuri, 25.04.2012
Infiniti va oferi o versiune cu ampatament mărit a modelului M pe piaţa din China. Şasiul acestui model a fost lungit cu 15 centimetri, iar interiorul a fost modificat.

Infiniti a prezentat la Salonul Auto de la Beijing o versiune cu ampatament mărit a lui M. Versiunea respectivă va fi oferită doar pe piaţa din China şi este cu 15 milimetri mai lungă decât un Infiniti M standard. Debutul comercial al acestei versiuni va avea loc în luna iunie, Infiniti M L fiind destinat clienţilor pretenţioşi. În timp ce aspectul estetic al modelului rămâne aproape neschimbat, interiorul este modificat semnificativ.

Versiunea cu ampatament mărit a lui Infiniti M prezintă un plafon din piele întoarsă, un sistem audio Bose şi un sistem de climatizare care elimină bacteriile şi alergenii din aer. Pasagerii din spate au la dispoziţie scaune care pot fi înclinate, iar sistemul multimedia pus la dispoziţia acestora are două monitoare separate şi comenzi separate pentru volum şi pentru climatizare, modelul având în total patru zone de climatizare.

Motorizările lui Infiniti M L oferă între 235 şi 365 CP, două unităţi fiind puse la dispoziţia clienţilor. Versiunea entry-level are un motor V6 de 2.5 litri, care dezvoltă 235 CP şi 253 Nm.

Versiunea de top este un hibrid, numit M35hL, echipat cu un V6 de 3.5 litri care oferă 365 CP şi 350 Nm.

Via | Worldcarfans

Comentarii (3)

  • si.....la ce le-o fi ajutand acei 15mm?eu cerd ca aici e vorba de altceva...
    0 1
  • @ian
    N-ai observat ca toti constructorii japonezi si europeni se intrec sa ofere versiuni cu ampatament marit? Asta-i cerinta pietei, chinezilor le plac masinile mari. Asta probabil pentru a compensa altceva.
    10 0
  • da, ampatamentul ala marit compenseaza si "altceva" pe langa o incredibila infatuare tipica parvenitilor

    proabil si soselele le permit folosirea unor pacheboturi pe 4 roti
    6 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru