VIDEO: Verdictul Autocar pentru noul Infiniti M diesel

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 07.12.2010
Autocar testează primul motor diesel din istoria Infiniti pe sedanul M. Verdictul britanicilor este rezumat în doar 90 de secunde.

Comentarii (5)

  • Sigur ca da...
    Cum sa-ti iei un BMW 530d la fel de bine echipat ca M30d cu la fel de multi bani? Oare cei de la Autocar stiu toate echipamentele cu care vine Infiniti M30d GT Premium in standard. Pai ca sa echipezi la fel un 530d mai pui cateva mii bune de euro in plus. Nu zic ca-i mai bun decat referinta clasei (BMW) dar la banii platiti cred ca sta mai bine.
    13 10
  • l-ati postat cam tarziu
    5 4
  • mda
    sincer arata f bine si inauntru si afara..e superba masina si e o masina dupa care intoarce lumea capul...e altceva decat multitudinea de tractoare!!!
    12 9
  • infiniti isi face iluzii daca crede ca va da lovitura pe piata din europa , mai ales ca acum , trio-ul german este complet prin lansarea lui A6 , toata concurenta este revigorata , si cu arme proaspete.
    greu ....
    7 10
  • A.I.
    Daca intorci capul dupa asa ceva fie ai probleme musculare la gat si trebuie sa consulti un medic fie era Jenna Jameson la volan.
    6 10

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru