Un dealer Infiniti oferă un pachet de tuning pentru M30d

De Cornel Șocariciu
Publicat Duminica, 27.02.2011
Un dealer Infiniti din Germania oferă un pachet de tuning pentru modelul M30d. Pachetul are două stagii şi include atât modificări exterioare, cât şi de performanţă.

Dealer-ul Zentrum din Hamburg, Germania, a pregătit pentru clienţii cu dare de mână un pachet de tuning dedicat lui M30d. Pachetul pregătit de germani pentru modelul japonez are două stagii. Primul dintre acestea oferă mânerele portierelor în culoarea caroseriei, etriere vopsite în roşu şi inscripţionate cu numele mărcii, o suspensie sport, grila radiatorului "pictată" în negru şi plafonul învelit în folie, tot de culoare neagră.

Mai mult decât atât, cei de la Zentrum oferă şi un pachet de performanţă, mulţumită căruia, propulsorul V6 turbo diesel de 3.0 litri dezvoltă 280 de cai, cu 42 de cai mai mult decât versiunea de serie. Preţul total pentru acest pachet este de 5.775 de euro.

În ceea ce priveşte cel de-al doilea pachet, acesta are în plus faţă de primul un set de jante de 22 de inch încălţate cu pneuri de provenienţă Pirelli. Suma cerută de germani pentru noile modificări este de 6.800 de euro. Mai mult decât atât, dealer-ul a anunţat că pachetele pot fi instalate la comandă pe orice model.

Via | Carscoop

Comentarii (2)

  • faina masina...ceva nou pe drumuri....sincer n-am vazut in realitate dar sunt convins ca arata foarte bine si life....cat despre comparatiile care se fac cu 5 E a6 etc. nu-si au rostul....adica e din aceeasi clasa dar e....altceva.cat despre tunung la banii astia-n plus e ok...merita,zic eu
    9 10
  • Nu o sa ma fie .... altceva
    In baza parteneriatului dintre Renault-Nissan si Daimler AG, urmatoarele generatii Infiniti G si M vor fi bazate pe noile Mercedes C-Klasse, respectiv E-Klasse .
    15 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru