Infiniti G

Marti, 29 Ianuarie 2013 | Modele noi

Infiniti Q50 va primi un diesel şi un ”benzinar” turbo cu patru cilindri

Infiniti trece într-o nouă era odată cu lansarea noului Q50, urmaşul vechiului G. Modelul promite o evoluţie importantă şi două motorizări noi, un diesel şi motor turbo pe benzină.
Luni, 14 Ianuarie 2013 | GENEVA 2013

Infiniti Q50 - galerie foto cu urmaşul sedanului G

Infiniti Q50, urmaşul vechiului sedan de clasă medie G, a fost dezvăluit într-o galerie foto generoasă. Liniile de design ale modelului, precum şi interiorul, nu mai sunt un secret pentru nimeni.
Marti, 18 Decembrie 2012 | Modele noi

Schimbare de nomenclatură la Infiniti: toate modelele se vor numi Q şi QX

Infiniti a anunţat că va modifica numele întregii sale game de modele. Toate sedanurile, coupe-urile şi decapotabilele vor fi recunoscute după litera Q, în vreme ce SUV-urile vor primi indicativul QX, urmat de cifre.
Vineri, 31 August 2012 | Modele noi

Designerul Infiniti: ”Noul G va fi dezvăluit la Geneva”

Şeful de design infiniti a anunţat că noua generaţie a modelului G va fi dezvăluită anul viitor la Salonul Auto de la Geneva.
Marti, 15 Mai 2012 | Modele noi

Infiniti: ”Modelul G va primi un facelift în primăvara lui 2013”

Un oficial al diviziei americane Infiniti a dezvăluit eforturile pe care le face constructorul nipon pentru a aduce pe piaţă, în 2013, un facelift pentru actualul G.
Miercuri, 18 Aprilie 2012 | Modele noi

Viitoarea generaţie a lui Infiniti G va fi bazată pe Mercedes Benz C-Klasse

Noua generaţie a lui Infiniti G va debuta în 2014 şi fi bazată pe platforma viitoarei generaţii a lui Mercedes-Benz C-Klasse, spun americanii de la MotorTrend.
Luni, 06 Decembrie 2010 | Modele noi

Infiniti va lansa modele sportive propulsate de motoare AMG

Parteneriatul încheiat între Daimler şi Renault-Nissan, va asigura printre altele şi motoare performante pentru viitoarea divizie sportivă a celor de la Infiniti. Sub capota modelelor nipone se vor afla motoare Mercedes AMG.
Luni, 16 August 2010 | Modele noi

Infiniti G25: o nouă versiune entry-level a sedanului nipon

Constructorul de lux al celor de la Nissan, Infiniti, a prezentat publicului prezent la Pebbele Beach noul G25. Acesta va fi disponibil în SUA începând cu luna septembrie a acestui an, debutul pe piaţa europeană nefiind încă anunţat de producător.
Marti, 11 Mai 2010 | Modele noi

Infiniti vrea trei modele noi: un electric, un SUV si un rival pentru A3

Infiniti planuieste sa dezvolte in viitorul apropiat trei noi model in gama sa: un SUV entry-level, un hatchback rival pentru Audi A3 si un model electric alimentat de baterii.
Marti, 26 Ianuarie 2010 | Industrie

Infiniti: Platforma cu tractiune fata pentru un model entry-level

Infiniti planuieste lansarea unui model entry-level capabil sa dea nastere mai multor derivatii de caroserie. pentru aceasta, japonezii vor dezvolta o platforma noua, care va adopta insa tractiunea fata.

Tag-uri similare

Infiniti, Infiniti M, Infiniti G, platforma Infiniti
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru