Infiniti G25: o nouă versiune entry-level a sedanului nipon

De Cornel Șocariciu
Publicat Luni, 16.08.2010
Constructorul de lux al celor de la Nissan, Infiniti, a prezentat publicului prezent la Pebbele Beach noul G25. Acesta va fi disponibil în SUA începând cu luna septembrie a acestui an, debutul pe piaţa europeană nefiind încă anunţat de producător.

Esential

218 cai putere livrează motorul V6 instalat pe noul Infiniti G25.

Constructorul japonez Infiniti a prezentat în cadrul Concursului de Eleganţă de la Pebble Beach un entry-level al gamei G. Proaspătul sosit în familia Infiniti se numeşte G25 şi este programat pentru debutul pe piaţa auto americană în luna septembrie. Versiunea entry-level a sedanului japonez dispune de propulsorul V6 de 2.5 litri, capabil să producă până la 218 cai putere şi să dezvolte un cuplu motor maxim de 253 Nm. Puterea produsă de G25 va fi transmisă punţii spate prin intermediul unei cutii de viteze automată cu şapte rapoarte.

În echiparea de bază, sedanul nipon va dispune de blocuri optice faţă cu xenon, jante din aliaj de 17 inch, tapiserie din piele, finisaje din aluminiu, control automat al climei şi Radio XM Satellite. Versiunea de echipare Journey va avea în plus faţă de varianta entry-level, scaune încălzite, cameră pentru mersul cu spatele, faruri adaptive şi oglinzi încălzite. Pe piaţa europeană însă, lista de dotări ar putea fi puţin diferită.

"Noul G25 a fost creat ca o alternativă pentru cei care îşi doresc un adevărat sedan de lux, dar care nu au nevoie de performanţe foarte bune, aşa cum sunt cele oferite de G37.

Noul sedan cu siguranţă va atrage atenţia pe piaţa auto", a declarat Ben Poore, vicepreşedinte Infiniti. Preţul de pornire în SUA va fi de 30.950 de dolari. În cazul în care oficialii niponi vor lansa G25 şi în România, preţul de pornire al acestuia va fi situat sub 44.000 de euro, valoarea actualului G37.

Via | Infiniti

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru