Infiniti Q50 - prima imagine neoficială

de Dragoș Băltățeanu
Duminica, 13.01.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Prima fotografie cu noul sedan Infiniti Q50 a ajuns întâmplător pe internet datorită site-ului canadian al mărcii premium. Noul model Infiniti va fi prezentat oficial la Salonul Auto de la Detroit.

Deși a fost apoi înlăturată rapid de pe site-ul canadian al mărcii Infiniti, imaginea a fost capturată și distribuită imediat pe site-urile de specialitate. Infiniti Q50 este urmașul actualului sedan G37. Va fi primul model Infiniti ce se supune noului sistem de denumire al modelelor anunțat acum puțină vreme. Puteți citi știrea despre noul nomenclator Infiniti AICI.

Revenind la noul Infiniti Q50, acesta va debuta oficial la Salonul Auto de la Detroit, primul salon important din acest an. Fotografie ne oferă o idee despre noul stil Infiniti, spoilerul modelului Q50 fiind mai amplu și mai agresiv, în timp ce farurile împrumută ceva din ideile de design pe care le-am văzut pe conceptul Etherea. În contrast cu partea frontală, restul designului este același stil fluid și sculptural cu care Infiniti ne-a obișnuit. 

Via Motorauthority

Comentarii (15)

  • Frumusel, tipic japonez, da cred k tot Lexusu e mai spectaculos
    0 3
  • Parca seamana cu lexus.
    8 4
  • Industria auto japoneza: "Audi are vanzari record in ultimii ani. Ia sa vedem ce putem lua de la ei".

    legziuze: "Eu vreau grila frontala".
    infiniti: " Am voie si eu putin din felia asta"?
    honda: "Io vreau sa fiu original. Ma chinui de cativa ani , n-am gasit inca directia dar perseverez".
    zuzuchi: "Noi ne scufundam dar aratam cu mandrie degetul lui VW".
    mazda: "Mai indoi putin tabla, ii mai dau o forma, si mai supravietuiesc inca 4-5 ani cu modelele care le am. Daca ma lasa Ford cu fundul in balta trebuie sa gasesc de urgenta alta vietuitoare pe care s-o sug."
    taiota: "Bai, da ma lasati cu design-ul? Abia imi trag suflul dupa cate amenzi si suturi in dos mi-am luat anii yankei. Bagati tare cu marchietingul, dati masinile fara profit, dar tineti productia la cotele maxime. Si tineti degetele incrucisate sa nu se prinda si altii de ce avem sub caroserie".

    coreenii: "Baieti, treaba cu copiatul e fumata demult. In plus chinezii au stricat arta asta cu totul. Mai bine aducem un neamt direct de la mama lui. Ala macar stie pe ce lume traieste".

    Romanii: "Noi inca n-am obosit sa ne taiem intre noi. Dupa ce ne saturam de muscat dosuri, daca mai avem energie, ne apucam si de treaba". (Intre timp 15% din populatia activa isi vede de treaba si duce in spate la limita rezistentei umane restul de 85%)
    24 21
  • ti-am zis eu ,esti nostim dar....vezi ca ai cam incurcat ecuatiile si solutiile la toyota si VW...adica una din solutiile toyota cea cu marketingul se potriveste mai mult la VW iar o alta solutie nu ai gasit-o efectiv, la toyota - profitul...deci frate e...la mintea cocosului sa spui ,,dati masinile fara profit'' desi ...s-ar putea sa ai dreptate ,solutia ta e...reala ....dar si in acest caz se aplica tot in cazul....................VW...restul e subiectiv si irelevant....tine de gusturi.
    5 0
  • Si toata compunerea asta de la romanul tipic: ochi si simt critic supra-dezvoltat, bun la toate dar specializat in nimic, patriot pana-n varfu' p...., dar considera ca regulile sunt facute pentru prosti.
    13 9
  • ztezte, baga un reset total si ia-o de la inceput. Ceva fumega tare si esti in ceata deasa. Daca te-ai limpezit, ghimi-a-breic ... Esti mai castigat daca apesi doar pe manuta rosie (te descarci) si tii gura inchisa o bucata de vreme (pari filozof).
    4 14
  • am aflat cum ma depistati prin IP...chiar daca-mi schimb numele...aici sunt dou echipe iar voi stergeti comentariile celor care nu sunt in echpa cu voi...bravo!in schimb lasati comentarii de doi lei ,doar pt. ca....stiti voi...
    3 2
  • Oi fi, dar eu sunt mai tantalau asa si, culmea, imi face placere sa intuiesc psihologia frustratului.
    Las', nu le plange tu de mila, ca Toyota tot pe locul 1 la vanzari e, Lexus o duce tot mai bine, Suzuki le va arata degetelul in continuare nemtilor, si toot asa.
    Nu schimbam noi lumea si evidenta in Romania, din pacate.


    Ma mir cum de n-ai zis nimic de Nissan. Darsi daca zici, sa nu uiti sa incluzi faptul ca Nissan e unul din cei mai nebuni (in sensul bun) constructori la ora actuala.


    Inca una si te las sa dormi: pe langa faptul ca nu e nici pe departe amuzant, pocirea numelor producatorilor te va umple de ridicol la nesfarsit. Asta asa, ca-s filosof.
    6 3
  • Zte-zte, ma bucur ca esti fanul masinilor asiatice, oricare ar fi ele. Sa nu cumva sa-ti schimbi gustrurile; esti un tip care porti noroc masinilor. Probabil semnul ala pe care il inchipui la avatar isi are si el rostul lui.

    nissan: "Noi stam lefer. De cate ori facem o prostie, luam bani de la Renault, via carlo ghost, si nu se simte nimic. Francezii in schimb n-au decat sa concedieze oameni cat poftesc".
    2 11
  • Si eu ma bucur, doar ca nu-s. Iar semnul din poza n-are nicio legatura cu ce crezi tu ca are.

    Pai vezi ca stii? Asta asteptam: sa spui si despre Nissan :)
    3 1
  • Adevarul este ca am cam inceput sa ne batem joc de valorile rasei albe.Eu ,cel putin,am inceput sa-mi iau lucruri care nu sunt facute in Asia.Am alergie la "made in asia".
    8 3
  • Nu intzeleg d c unii ii urasc p asiatici... k popor imi place d coreeni, adik vedeti voi, sunt seriosi k japonezii, corecti si foarte muncitori. dupa ani d razboi cu aia dn nord, s-au dezvoltat extraordinar, vezi: LG, Samsung, Samsung heavy industries care construieste cele mai mari nave. am vazut mai sus cum isi batea joc cineva d marcile japoneze fara rost. dak ne gandim k japonezii si coreeni au fost sustinuti d americani dupa al doilea razboi mondial si unde sunt tzarile alea acum imi face impresia k romanii nu au scapat d mentalitatea comunista.
    6 7
  • zte-zte, O poza exprima mai mult decat 1000 de cuvinte iar avatarul tau spune totul. As zice ca se muleaza perfect si cu stilul de scris .. Da un "ochi" aici:
    https://www.youtube.com/watch?v=idAz7mFKPrc
    Minutul 11:56

    CM! Esti departe si n-ai inteles nimic din ce-am vrut sa spun. Nu e nici o problema. E mai bine pentru tine.

    @z, in perioada recall-urilor masive, taiota a vandut masini la discounturi sinucigase pentru a nu-si sufoca productia. Eu inca n-am auzit de VW sa-si dea masinile moca. Dar asa o fi, ca prea le zici cu foc.
    3 2
  • @zarnesteanu: deschide google, la search scrie "roc-a-fella diamond hand sign", citeste bine ce inseamna si cum arata si dupa aceea dezvoltam subiectul daca vrei.

    Ce-ai vrut tu sa scoti in evidenta este cat de copiat e Audi si in general marcile europene de catre Japonezi, lucru, daca nu fals, cel putin ignorant.

    Niste comentarii mai temperate n-ar strica, nici mie nici tie, dar fiecare e liber sa se exprime cum doreste.

    Cat despre VW vs. Toyota, pentru mine e amuzant in ce hal fac nemtii anunturi ca facem aia, facem aia, scoatem aia, investim aia, despre Toyota tot anul citesti despre recall-uri, vanzari cu profit zero (asta numai la tine am auzit-o, probabil te-ai si documentat inainte), si la sfarsit de an, in topul vanzarilor: 1. Toyota, 2. GM, 3. Ford/VW.
    2 7
  • @ztele:mincinosule,la alt articol in comentariu ai spus ca nu esti fan Toyota...Oricum,mai ai putina rabdare sa vedem clasamentul pe anul 2013: 1.VW, 2.Toyota etc.Superba exprimarea,de mare cunoscator auto Ford/VW:)))Daca analizam toate + si - VW e clar mai buna decat Toyota
    7 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru