Lamborghini vrea un rival pentru Aston Martin Valkyrie și McLaren Senna: italienii se gândesc la un hypercar cu producție limitată

de Paul Cosma
Miercuri, 29.08.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Lamborghini ia în calcul dezvoltarea unui nou model, un hypercar cu producție limitată care să rivalizeze cu Aston Martin Valkyrie și McLaren Senna, informație confirmată de șeful Stefano Domenicali.

La mai puțin de o săptămână de la prezentarea noului Aventador SVJ, un supercar cu motor V12 de 770 CP și viteză maximă de peste 350 km/h, Lamborghini se gândește deja la următorul proiect ambițios.

Constructorul italian vrea să atace un segment de nișă unde activează modele precum Aston Martin Valkyrie, McLaren Senna sau Mercedes-AMG Project One. CEO-ul Stefano Domenicali, trecut și pe la Ferrari, ia în calcul un hypercar cu producție “extrem de limitată”, însă proiectul nu a primit încă “undă verde”.

Potrivit acestuia, viitorul hypercar ar putea fi inspirat de modele precum Centenario (foto) sau Veneno, însă oficialul italian a evitat, deocamdată, să ofere detalii cu privire la specificațiile tehnice sau prețurile noului model.

Via Carscoops

Comentarii (1)

  • SIMPLE MINDS
    Oare Aventador SVJ nu poate fi considerat un hyper-car ? Categoric da prin prisma performantelor oferite si incontestabil nu din perspectiva pretului.:-) SI se mai face vinovat de un aspect definoriu in ziua de azi: ca nu-i hibrid ! Ghinion ! Cu trei rezultate pe Ring sub sapte minute parca nu se pot lauda prea multi,nu-i asa ? P.S. Senna e o prezenta oportuna in articol ? Sigur din d.p.d.v. al pretului;-)) .Mai ramane sa vedem si timpii inregistrati acolo unde conteaza cu adevarat .
    5 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru