Mitsubishi e-Evolution Concept: Japonezii ne arată un nou teaser pentru SUV-ul coupe electric și autonom

de Petre Barac
Joi, 05.10.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Mitsubishi va dezvălui la Salonul Auto de la Tokyo conceptul e-Evolution, un coupe electric și autonom ce reprezintă o nouă etapă de dezvoltare a companiei.

Salonul Auto de la Tokyo de la sfârșitul lunii octombrie va găzdui o mulțime de modele și concepte noi ale producătorilor japonezi. La standul său, Mitsubishi anunță că va avea 12 modele noi, printre care și e-Evolution Concept, un SUV coupe electric și autonom.

Primul teaser al conceptului de la Mitsubishi a fost prezentat în luna septembrie, oferind o imagine cu spatele mașinii. Japonezii au venit acum cu un nou teaser, mult mai interesant, care prezintă partea frontală, dar și profilul conceptului lor.

Pe lângă propulsia electrică și tracțiunea integrală, niponii se laudă cu un sistem avansat de inteligență artificială pentru e-Evolution Concept.

Mitsubishi spune că noul concept reprezintă punctul de plecare într-o nouă etapă de dezvoltare a companiei, sugerând că designul e-Evolution ar putea să inspire următoarele modele ale constructorului.

Japonezii nu au oferit detalii cu privire la o posibilă variantă de producție pentru conceptul e-Evolution, așa că trebuie să așteptăm lansarea oficială.

Via Mitsubishi

 

Comentarii (2)

  • Edikkk
    Mitsubishi face parte din Renault–Nissan–Mitsubishi Alliance si este foarte foarte interesant de vazut daca solutia lor este cea a Nissan e-power !
    2 0
  • asa da! nu arata ca mizeriile de x si q. bate si majoritatea sedanurilor la aspect.
    3 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru