Planul pentru recucerirea Americii: Volkswagen pregăteşte un concept hibrid plug-in bazat pe Tiguan

de Daniel Popescu
Duminica, 10.01.2016
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Volkswagen va prezenta la Salonul Auto de la Detroit conceptul unui hibrid plug-in bazat pe Tiguan cu care constructorul german speră să recucerească poporul american după scandalul Dieselgate.

Volkswagen este în plin proces de negocieri cu autorităţile americane pentru a găsi o soluţie potrivită pentru rezolvarea scandalului Dieselgate, însă între timp se gândeşte şi la modalităţile în care poate recuceri publiclul din Statele Unite.

Deloc surprinzător, constructorul german va miza pe lansarea unor modele electrice care să spele ruşinea emisiilor motoarelor diesel, iar o primă impresie despre acestea ne vom putea face chiar la începutul săptămânii viitoare.

Volkswagen va prezenta luni la Salonul Auto de la Detroit conceptul unui hibrid plug-in bazat pe popularul SUV Tiguan. Acesta va beneficia de un motor pe puntea faţă şi un alt motor pe puntea spate, însă pentru versiunea de serie americanii va trebui să mai aştepte ceva timp.

Urmareste Automarket
Asta pentru că noul SUV ecologic va apărea la dealeri abia după ce, pe parcursul anului viitor, se vor lansa un nou crossover şi o versiune de Tiguan cu ampatament mărit.

Informaţiile au fost dezvăluite de două surse pentru agenţia de presă Reuters şi nu au fost confirmate de Volkswagen, care afirmă însă că îşi va regândi gama de produse după scandalul Dieselgate.

"Dezvoltăm concepte complet noi şi unice specuial pentru mobilitatea electrică pe distanţe lungi. Ne împrospătam gândirea, abordarea şi produsele", a precizat Herbert Diess, responsabilul de promovarea brandului Volkswagen.

Via Reuters

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru