Programul Rabla naște opere de artă: Bugatti Veyron, Lamborghini Aventador și Mercedes 300 SL, reproduse din fier vechi

de Bogdan Mirică
Sambata, 27.08.2016
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
50 de artiști au fost invitați într-un centru de colectare a fierului vechi. Ce a ieșit din mâinile lor și resturile de tablă, roți zimțate și cauciucuri sunt adevărate opere de artă.

Ce se întâmplă atunci când lași 50 de artiști într-un centru de colectare a fierului vechi? Ai surprize neașteptate. Mai ales dacă toți iubesc mașinile, fie ele exotice sau nu.

O inițiativă curajoasă a unor polonezi a presupus adunarea celor 50 de artiști într-un centru de reciclare de lângă Varșovia. Provenind din toate colțurile lumii, aceștia au fost invitați să își dezlănuie spiritul creator și să dea naștere unor replici în mărime naturală ale unor mașini vedetă.

După ce au muncit zeci de ore în șir, oamenii de creație au putut să inaugureze o adevărată expoziție, din care au făcut parte un vechi Fiat 500 de primă generație, un Bugatti Veyron, un Lamborghini Aventador, un Maserati GranTurismo, o motocicletă și chiar un clasic Mercedes 300 SL.

Artiștii au mers atât de departe încât au construit cu fidelitate chiar și interioarele mașinilor. Mai mult, liniile fluide ale Mercedes-ului au fost copiate fidel, iar motorul lui Veyron a fost și el simulat prin bucăți de tablă îmbinate perfect.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru