PSA va construi un nou SUV Opel în Franța: noua generație Mokka X, așteptată pe platforma CMP

de Paul Cosma
Joi, 21.02.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Grupul PSA a anunțat că va construi un nou model la fabrica pe care o deține la Poissy (Franța). Este vorba despre un nou SUV de segment B de la Opel, iar primele informații indică faptul că noua generație Mokka X este cea care va fi produsă în Franța pe platforma CMP a grupului.

Francezii de la PSA se pregătesc să mărească producția la uzina din Poissy, aflată în apropiere de Paris. Mai exact, grupul a anunțat că va construi un nou model în cadrul fabricii.

Potrivit datelor oficiale, PSA va construi în Franța un nou SUV de segment B de la Opel, fără să indice numele acestuia. Totuși, informațiile indică o probabilitate foarte mare ca acolo să fie produsă noua generație Opel Mokka X pe plaftorma CMP de la PSA.

Anterior, șeful Opel a confirmat că noul Mokka X va fi construit pe o platformă a grupului PSA și va avea cel puțin o versiune electrificată.

Fabrica PSA din Poissy produce anual 175.000 de mașini, printre care modele ca DS3 Crossback, DS3 Hatchback și Peugeot 208.

În prezent, actuala generație Mokka X - dezvoltată pe vremea când Opel era deținut de General Motors - este construită la Zaragoza (Spania).

Via PSA

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru