Reglaje fine: Lamborghini a inaugurat o nouă sală de testare acustică

de Cornel Șocariciu
Luni, 19.06.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Când lucrezi doar cu motoare în V ai nevoie de o încăpere specială în care să faci reglaje fine pentru sunetul produs de acestea. Iar Lamborghini pune mare preț pe acest lucru și inaugurează o nouă sală de testare acustică.

Proiectul Urus este unul extrem de important pentru Lamborghini, iar italienii au demarat un proces major de extindere în cadrul facilității din Sant’Agata Bolognese.

În urmă cu câteva săptămâni v-am anunțat că italienii mai au nevoie de 200 de oameni care să lucreze în cadrul proiectului Urus. Acum, Lamborghini ne încântă cu lansarea unei noi săli de testare acustică.

Conform producătorilor italieni, în noua sală se vor regla fin sunetele produse de motoarele V10 și V12. Tot aici o să se nască și "zgomotul" propulsorului V8 biturbo de pe viitorul Urus.

SUV-ul din Sant’Agata Bolognese va fi produs în 1.000 de exemplare în 2018, urmând ca în 2019, acesta să fie asamblat în 3.500 de bucăți. Tot din 2019, Lamborghini anunță și o versiune echipată cu un sistem hibrid care va integra același motor V8 biturbo.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru