Renault-Nissan-Mitsubishi investește într-o aplicație de transport: 17 milioane de dolari pentru start-up-ul canadian Transit

de Paul Cosma
Marti, 06.11.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Start-up-ul canadian Transit, ce a dezvoltat o aplicație de transport multimodal în orașe, a primit o finanțare de peste 17 milioane de dolari din partea mai multor investitori, printre care și Alliance Ventures, fondul înființat de Renault-Nissan-Mitsubishi.

Lansat în 2012, Transit a început ca o aplicație care ajută oamenii să verifice orele de plecare pentru autobuze și trenuri. Ulterior, aplicația canadienilor de la Transit a integrat și opțiuni precum transportul public, biciclete clasice și trotinete electrice în sistem de sharing și mașini în regim de ride-hailing.

Start-up-ul cu sediul în Montreal a primit acum o rundă de finanțare din partea mai multor investitori, în valoare de peste 17 milioane de dolari. Printre ei se numără și Alliance Ventures, fondul creat de alianța Renault-Nissan-Mitsubishi, dar și InMotion Ventures de la Jaguar Land Rover.

Aplicația Transit este activă în 175 de orașe din întreaga lume, fiind menită să ajute utilizatorii să se deplaseze mai ușor în traficul urban, cu diferite mijloace de transport.

Via Automotive News

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru