Rolls Royce confirmă un nou model în gamă: o limuzină decapotabilă

de Bogdan Mirică
Marti, 05.08.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Rolls Royce a anunţat că va extinde gama de modele cu o nouă limuzină decapotabilă. Cel mai probabil este vorba despre Wraith Drophead Coupe.

Urmareste Automarket
Rolls Royce continuă să îşi extindă gama de modele cu produse noi, la fel de luxoase ca cele existente în prezent. Oficialii brandului britanic au confirmat intenţiile lor de a oferi un nou model în gamă.

Este vorba despre „un tourer decapotabil”, după cum se arată în comunicatul oficial. Englezii au fost extrem de rezervaţi în declaraţii şi au ezitat să vorbească despre acest cabrio de mari dimensiuni.

Sunt extrem de încântat să vă confirm dezvoltarea unui nou model care va deschide un capitol fascinant în istoria Rolls Royce.

Lucrăm la o interpretare contemporană a unui tourer decapotabil, capabil să introducă brandul nostru unor noi clienţi, fie ei bărbaţi sau femei.

Torsten Muller-Otvos
preşedintele executiv Rolls Royce
Misterul ar putea fi rezolvat curând, pentru că în numai câteva zile Concursul de Eleganţă de la Peeble Beach îşi va deschide porţile pentru a ura bun venit celor mai noi şi mai bine restaurate creaţii. Tot aici sunt aşteptate şi premiere mondiale, aşa că nu este exclus debutul unui eventual Rolls Royce Wraith Drophead Coupe, cel mai plauzibil candidat după anunţul făcut astăzi.

Descris ca fiind o limuzină elegantă şi senzuală, modelul se află deja în curs de dezvoltare şi cu câteva sesiuni de teste la activ. Versiunea de serie va ajunge însă pe piaţă abia în 2016.

Dacă va avea la bază modelul coupe Wraith, ne putem aştepta ca tourer-ul decapotabil să adopte acelaşi motor V12 de 6.6 litri, capabil să livreze 632 de cai putere şi 800 de Nm, resurse extrem de generoase, care fac deja din Wraith cel mai rapid Rolls din toate timpurile.

via Rolls Royce

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru