Toyota

Luni, 04 Martie | Intern

Noua generație Toyota C-HR a debutat, oficial, în România. Start de la 33.700 de euro

În cadrul unui eveniment special, noua generație Toyota C-HR a debutat oficial pe piața din România. Prețurile încep de la 33.688 de euro.
Miercuri, 07 Februarie | Industrie

Toyota GR86 și Subaru BRZ nu vor mai fi disponibile în Europa din 2024

Potrivit celor mai recente informații, Toyota GR86 și Subaru BRZ vor fi retrase de pe piața europeană în 2024. De vină ar fi noua legislație cunoscută sub denumirea GSR2.
Joi, 01 Februarie | Modele noi

Toyota Hilux primește un nou facelift: motorizare diesel mild-hybrid

Divizia Toyota din Australia anunță un nou facelift pentru a opta generație Hilux. Este încă incert dacă noutățile, inclusiv o motorizare diesel mild-hybrid, vor fi preluate de versiunea comercializată în Europa.
Joi, 01 Februarie | Industrie

Toyota nu renunță la termice. Șeful companiei anunță un "proiect major de dezvoltare a motoarelor"

Constructorul nipon de automobile nu renunță la dezvoltarea motoarelor termice. Potrivit unor declarații ale șefului companiei, Toyota pregătește un "proiect major de dezvoltare a motoarelor".
Miercuri, 31 Ianuarie | Industrie

Mașinile electrice au reprezentat doar 0.92% din vânzările Toyota în 2023

Anul trecut, Toyota a comerializat peste 11.200.000 de mașini, dar dintre acestea doar 104.018 au fost modele cu zero emisii. Chiar și așa, Toyota și-a păstrat, pentru al patrulea an consecutiv, titlul de cel mai mare producător auto din lume.
Vineri, 12 Ianuarie | Modele noi

Noua Toyota GR Yaris facelift: transmisie automată și 280 de cai putere

Noua Toyota GR Yaris a debutat cu ocazia Salonului Auto de la Tokyo. Modelul nipon a primit o serie de modificări estetice, dar și câteva modificări tehnice, inclusiv o nouă transmisie automată, disponibilă opțional.
Luni, 04 Decembrie 2023 | Concepte

Aceasta va fi cea mai accesibilă Toyota cu zero emisii din Europa

Constructorul japonez de automobile a prezentat, cu ocazia evenimentului anual de la Bruxelles, conceptul Urban SUV. Acesta anunță cel mai accesibil model Toyota cu zero emisii din Europa, iar versiunea de serie va debuta în 2024.
Marti, 21 Noiembrie 2023 | Industrie

Toyota, cel mai valoros brand auto în 2023. BMW pentru prima oară în top 10

Potrivit raportului Best Global Brands 2023, realizat de compania Interbrand, Toyota a fost cel mai valoros brand auto, la nivel global, în 2023. În premieră, BMW a intrat în top 10.
Miercuri, 15 Noiembrie 2023 | Modele noi

Aceasta este a 9-a generație Toyota Camry

Toyota prezintă a noua generație a sedanului Camry. Cele mai importante modificări le regăsim în gama de motorizări, acolo unde unitatea V6 a dispărut, iar oferta include acum doar versiuni hibrid.
Luni, 06 Noiembrie 2023 | Industrie

Noua Toyota C-HR a intrat în producție. Va fi asamblată în Turcia

Constructorul nipon de automobile anunță că noul C-HR a intrat în producție, la uzina din Sakarya, Turcia. Clienții au la dispoziție și o versiune plug-in hybrid.
Luni, 06 Noiembrie 2023 | Industrie

Toyota a produs 300 de milioane de mașini la nivel global

Toyota anunță atingerea unei borne importante: producția, la nivel global, a atins 300 de milioane de mașini. Corolla este modelul cu cele mai multe exemplare produse.
Vineri, 27 Octombrie 2023 | Industrie

Toyota: "Mirai nu a fost un succes. Ne vom concentra pe utilitare alimentate cu hidrogen"

Directorul tehnic al niponilor de la Toyota susține că Mirai nu a fost un succes și că, de acum încolo, se vor concentra pe utilitare alimentate cu hidrogen.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Vineri, 06 Octombrie 2023 | Modele noi

Toyota lansează noul Crown Sport în Japonia: motor hibrid cu 234 CP

Constructorul nipon de automobile tocmai a prezentat modelul Crown Sport pe piața locală din Japonia. Inițial, Toyota Crown Sport va fi comercializat alături de un motor hibrid, capabil de 234 CP.
Vineri, 15 Septembrie 2023 | Industrie

Viitoarea generație de baterii pentru electricele Toyota: peste 800 km autonomie în 2026

Constructorul nipon de automobile a dezvăluit o serie de informații despre bateriile viitoarelor modele cu zero emisii ale companiei. În 2026, Toyota va lansa un acumulator care va permite o autonomie de peste 800 de kilometri.
Marti, 05 Septembrie 2023 | Masini electrice si hibride

Toyota a construit un prototip Hilux alimentat cu hidrogen: 600 km autonomie

Toyota a construit un prototip Hilux alimentat cu hidrogen. Potrivit reprezentanților companiei, autonomia estimată ar urma să depășească 600 de kilometri.
Miercuri, 26 Iulie 2023 | Modele noi

O nouă imagine cu viitoarea Toyota Land Cruiser: design inspirat de clasicul FJ62

Toyota a publicat o nouă imagine teaser cu viitorul Land Cruiser. Off-road-erul este pozat alături de clasicul Land Cruiser FJ62, de la care se pare că va prelua mai multe detalii estetice.
Vineri, 14 Iulie 2023 | Intern

Prețuri noua Toyota Prius în România: start de la 45.000 de euro

Noua Toyota Prius poate fi comandată în România. Acum disponibilă exclusiv cu o motorizare plug-in hybrid (cel puțin în Europa), aceasta este disponibilă în 3 niveluri de echipare și pornește de la 44.953 de euro.
Vineri, 07 Iulie 2023 | Modele noi

Toyota publică primul teaser cu viitoarea generație Land Cruiser

Constructorul japonez de automobile a publicat o imagine teaser cu viitoarea generație Land Cruiser. SUV-ul va împărți platforma cu Lexus GX.
Luni, 26 Iunie 2023 | Modele noi

Noua generație Toyota C-HR: motorizări electrificate cu până la 223 CP

Toyota a dezvăluit noua generație C-HR, un model desenat, dezvoltat și care va fi produs în Europa. SUV-ul de clasă compactă este disponibil exclusiv cu motorizări hibride.
Vineri, 23 Iunie 2023 | Modele noi

Ediție limitată pentru Toyota Supra în Europa: vor exista doar 100 de exemplare

Toyota prezintă ediția specială GR Supra GT4 100th Edition Tribute. Producția va fi limitată la doar 100 de exemplare pentru Bătrânul Continent.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru