Feedback

Smart

Vineri, 28 Septembrie | PARIS 2018

Smart Forease debutează la Paris: conceptul electric marchează 20 de ani de la debutul primului model Smart

Smart a publicat primele imagini și detalii referitoare la noul concept Forease. Prototipul va fi prezentat în cadrul Salonului Auto de la Paris și marchează 20 de ani de la lansarea pe piață a primului model Smart.
Marti, 07 August | Masini electrice si hibride

Daimler vrea să producă noul Smart electric în China: negocieri pentru un joint-venture cu grupul local BAIC

Grupul Daimler negociază producția noului Smart electric în China cu un partener local, pentru a spori vânzările brandului pe cea mai mare piață auto din lume. Potrivit Bloomberg, Daimler negociază cu Beijing Electric Vehicle Co (BJEV), o subsidiară a grupului chinez BAIC.
Joi, 07 Iunie | Masini electrice si hibride

Noul șef Smart susține tranziția către un brand 100% electric: “Probabil că vom pierde clienți la început, dar vom ajunge rapid la succes”

Noul șef de la Smart, Annette Winkler, susține decizia grupului Daimler de a transforma brandul într-unul 100% electric. Ea admite că Smart va pierde clienți în această tranziție, dar este convinsă că vânzările vor avea succes într-un timp foarte scurt.
Marti, 10 Aprilie | Masini electrice si hibride

Smart va deveni brand 100% electric în Europa: Daimler susține că tranziția va dura doi ani

Grupul Daimler a anunțat că brandul Smart va deveni unul 100% electric în Europa, urmând ca această tranziție să se finalizeze până în 2020.
Luni, 05 Martie | GENEVA 2018

Modelele electrice din gama Smart intră în marea familie a sub-brandului EQ: au fost lansate edițiile speciale EQ Fortwo și EQ Forfour NightSky

Smart a prezentat ediția specială NightSky dedicată modelelor electrice din gamă. În același timp, Smart schimbă și denumirea acestora: Electric Drive devine EQ.
Luni, 28 August 2017 | FRANKFURT 2017

Primul teaser foto: Smart aduce la Frankfurt un concept electric și complet autonom

Smart a demarat campania de teasing care anunță un viitor concept electric și complet autonom. Debutul oficial va avea loc în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt.
Marti, 23 Mai 2017 | Intern

Smart începe ofensiva electrică și în România: Fortwo Electric Drive poate fi comandat începând cu 22.100 de euro

Smart a publicat lista de prețuri pentru gama de electrice. În România, Fortwo Electric Drive poate fi comandat începând cu 22.078 de euro cu TVA.
Vineri, 28 August 2015 | SALONUL AUTO FRANKFURT 2015

Smart Fortwo Cabrio: decapotabila vine cu un acoperiș din pânză, disponibil în trei culori

Smart a dezvăluit oficial varianta decapotabilă a actualului Fortwo. Modelul va fi introdus oficial în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt.
Vineri, 21 August 2015 | Industrie

Șeful Mercedes-Benz vrea să colaboreze cu Apple și cu Google

Dieter Zetsche, șeful concernului Daimler, și-a declarat interesul pentru colaborarea cu Apple și Google pe diferite direcții de dezvoltare.
Luni, 29 Iunie 2015 | O lume nebuna

Smart Forfour a fost transformat în cel mai mic tren din lume

O echipă de britanici a transformat un Smart Forfour în cel mai mic tren din lume. Modelul urban a primit roți din oțel de 22 de inch și a împrumutat liniile unei companii feroviare din Regatul Unit.
Vineri, 15 Mai 2015 | O lume nebuna

Smart Fortwo, transformat în cea mai mică sală de concerte din lume cu ajutorul JBL

JBL şi-a dorit să facă din micul Smart Fortwo o adevărată sală de concerte. A şi reuşit, având în vedere
Marti, 21 Aprilie 2015 | Modele noi

Şeful Daimler: "Smart ar putea avea un crossover în gamă"

Dieter Zetsche, şeful concernului german Daimler, a dezvăluit public faptul că este luat în considerare un crossover în gama Smart.
Miercuri, 04 Martie 2015 | GENEVA 2015

Smart Fortwo primeşte o variantă Brabus

Smart a prezentat primele imagini ale versiunii Brabus a noii generaţii Fortwo. Modelul va debuta în varianta de serie la Salonul Auto de la Geneva, programat la începutul lunii martie.
Joi, 29 Ianuarie 2015 | General

Duelurile zilei în Autovot 2015: Kia Sorento vs. Nissan Qashqai şi Mercedes-Benz Clasa V vs. Smart Fortwo

Tabloul duelurilor de azi se anunţă a fi echilibrat. Kia Sorento trebuie să treacă de Nissan Qashqai la Maşini Accesibile, în vreme ce Smart Fortwo are de lucru cu un coleg de concern mai mare: Mercedes Clasa V.
Marti, 02 Decembrie 2014 | Modele noi

Smart a confirmat versiunile electrice ale modelelor Fortwo şi Forfour

Daimler a confirmat lansarea versiunilor electrice ale modelelor Fortwo şi Forfour pentru anul 2016. Pentru a furniza componentele necesare acestora, concernul investeşte 100 de milioane de euro într-o subsidiară care produce acumulatori pentru vehicule electrice.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 06 Octombrie 2014 | Industrie

Daimler şi Renault-Nissan au anunţat continuarea proiectelor comune în următorii ani

Ceea ce părea la început o simplă colaborare pe proiecte punctuale se transformă într-o alianţă bine definită. Mercedes-Benz, Smart, Renault, Nissan şi Infiniti vor colabora din ce în ce mai strâns în vederea producţiei comune de modele, platforme şi motoare.
Miercuri, 20 August 2014 | Intern

Preţuri Smart Fortwo şi Forfour în România: noul model mini porneşte de la 11.350 euro

Importatorul oficial Daimler în România a anunţat preţurile pentru noua generaţie a modelelor Smart Fortwo şi Forfour în România. Preţul de pornire este 11.350 euro (TVA inclus).
Luni, 04 August 2014 | Modele noi

Smart confirmă planurile pentru o versiune Forfour electrică

Smart pregăteşte conştiincios un viitor eco pentru modelele din gama sa. Pe lista planurilor de viitor se află şi o versiune electrică a modelului Forfour, confirmată oficial.
Miercuri, 23 Iulie 2014 | General

Car of the Year 2015: 31 de candidaţi se luptă pentru prestigiosul titlu

Organizatorii concursului Car of the Year au prezentat candidaţii ediţiei 2015. Câştigătorul va fi anunţat anul viitor, în cadrul Salonului Auto de la Geneva.
Joi, 17 Iulie 2014 | Modele noi

Smart Fortwo şi Forfour au primit o nouă generaţie

Smart a prezentat astăzi noile generaţii ale modelelor Fortwo şi Forfour. Acestea împart platforma cu noul Renault Twingo, dar păstrează anumite trăsături de design de la predecesoarele lor.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru