Feedback

Toyota

Miercuri, 23 August | General

Zvonuri: urmașul lui Toyota Supra ar urma să folosească un V6 de 3.5 litri de peste 400 de cai putere

O sursă apropiată companiei Toyota spune că urmașul lui Supra va miza pe un V6 turbo de 3.5 litri. Propulsor ar urma să producă peste 400 de cai putere.
Luni, 21 August | Masini autonome

Japonezii nu se grăbesc: Toyota și Lexus nu vor oferi sisteme autonome avansate până în 2020

Toyota și Lexus vizează lansarea unor tehnologii avansate de conducere autonom începând cu 2020. Din 2018, niponii vor veni pe piață cu o serie de sisteme complexe care să pregătească avalanșa din 2020.
Vineri, 04 August | Industrie

Toyota și Mazda anunță startul unor proiecte comune: dezvoltare de tehnologii pentru mașinile electrice, construcția unei fabrici și schimb de acțiuni

Toyota și Mazda au semnat un parteneriat pentru ridicarea unei uzine în SUA, pentru dezvoltarea unor sisteme de sigurață și pentru realizarea unor tehnologii dedicate vehiculelor electrice. Totodată, a avut loc și o tranzacție de acțiuni.
Vineri, 28 Iulie | Modele noi

Întoarcerea la origini: viitoarea generație Toyota Auris ar putea purta denumirea de Corolla

Povestea care spune că Toyota renunță la denumirea Auris și revine la Corolla am auzit-o și în 2012. Rămâne de văzut dacă acum japonezii se țin de promisiune.
Marti, 18 Iulie | General

Performanță limitată: Toyota Yaris GRMN va ajunge în Europa în doar 400 de exemplare

Toyota Yaris GRMN este tot mai aproape de debut. Hot hatch-ul japonezilor nu o să fie pentru oricine, întrucât Toyota are în plan doar 400 de exemplare pentru Europa.
Marti, 18 Iulie | General

Mărcile care s-au vândut cel mai bine în funcție de țară: Toyota deține supremația în 49 de state

Grupul Volkswagen a vândut cele mai multe mașini în 2016, dar Toyota este cel mai popular brand. Japonezii au reușit să se impună în 49 de state, în timp ce nemții bifează cele mai bune vânări în 14 țări.
Marti, 06 Iunie | Masini electrice si hibride

Pe culmile succesului: Toyota are 80.000 de rezervări în Europa pentru C-HR

Toyota C-HR este un SUV care prinde din ce în ce mai bine. În primele patru luni ale anului, japonezii au primit 80.000 de comenzi în Europa.
Marti, 06 Iunie | Economic

Secret bine ținut sub cheie: Toyota a vândut la finele lui 2016 toate acțiunile deținute la Tesla

Toyota s-a despărțit complet de Tesla. Mariajul celor două companii s-a încheiat la finalul anului trecut când Toyota a vândut acțiunile deținute la Tesla.
Luni, 02 Noiembrie 2015 | Modele noi

Toyota pregătește un facelift pentru GT86: modificări la suspensie, motor și estetică

GT86, modelul sport al mărcii Toyota, se pregătește de un facelift. Restilizarea nu îi va aduce motoare turbo, dar coupe-ul nipon va avea o suspensie nouă, modificări estetice și câteva schimbări la propulsor.
Vineri, 30 Octombrie 2015 | Modele noi

Toyota Supra se întoarce: în 2016 va fi prezentat conceptul unui model sport mai performant decât un Porsche 911

Oficialii Toyota au confirmat succesorul lui Supra și promit peformanțe dinamice superioare celor asigurate de Porsche 911. Conceptul care prefigurează viitorul Supra va fi expus în 2016.
Marti, 20 Octombrie 2015 | Modele noi

Se pregătește un nou atac la Nissan Juke. Toyota a anunțat data de lansare a celui mai mic SUV al său

După ce a aprins imaginația fanilor cu un concept futurist, prezentat și la Paris în 2014 și la Frankfurt anul acesta, Toyota recunoaște oficial că va lansa un SUV mic, rival al lui Nissan Juke.
Joi, 08 Octombrie 2015 | Concepte

Toyota a prezentat trei concepte excentrice pentru Salonul Auto de la Tokyo

Toyota se va prezenta la Salonul Auto de la Tokyo cu trei concepte inedite: S-FR, Kikai și FCV Plus. Niciunul dintre ele nu prefigurează un model de serie, fiind doar exerciții de design ale constructorului.
Marti, 06 Octombrie 2015 | Intern

Noile Toyota Avensis şi Auris facelift au preţuri în România: de la 20.250, respectiv 16.400 de euro

Importatorul Toyota în România a anunțat prețurile noilor variante ale lui Avensis și ale lui Auris. În timp ce Auris facelift pleacă de la 16.400 de euro, noua generație Avensis pornește de la 20.250 de euro cu TVA inclus.
Marti, 15 Septembrie 2015 | SALONUL AUTO FRANKFURT 2015

Toyota C-HR Concept anticipează viitorul rival hibrid al lui Nissan Juke

Toyota a adus la Frankfurt o variantă actualizată a conceptului C-HR, care este echipată cu un sistem de propulsie hibrid. Japonezii vor lansa un model de serie în 2016.
Miercuri, 09 Septembrie 2015 | SALONUL AUTO FRANKFURT 2015

Toyota Prius a primit o nouă generație: primele imagini și informații oficiale

Toyota Prius, cel mai popular model hibrid din lume, a ajuns la cea de-a patra generație. Modelul are o platformă nouă și un design diferit de cel al predecesorului său.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 02 Septembrie 2015 | SALONUL AUTO FRANKFURT 2015

Prima imagine care anunță debutul noii generații Toyota Prius

Toyota va dezvălui în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt noua generație a modelului Prius, anticipat deja de o imagine teaser. Alături de noul Prius se va afla și conceptul unui viitor SUV de mici dimensiuni, rival pentru Nissan Juke.
Vineri, 21 August 2015 | Industrie

Toyota ar putea cumpăra airbag-uri de înlocuire și de la rivalii companiei Takata

Recall-ul în service generat de japonezii de la Takata i-ar putea obliga pe conaționalii lor de la Toyota să apeleze și la alți furnizori pentru a înlocui airbag-urile care au capsele de umflare defecte.
Vineri, 21 August 2015 | Modele noi

Toyota despre primul prototip hibrid al mărcii: "Nu am reuşit să-l mişcăm pentru 49 de zile şi nu ştiam de ce"

Toyota anunţă atingerea bornei de 8 milioane de hibrizi vânduţi în istoria mărcii. Cu această ocazie, şeful mărcii rememorează un episod amuzant petrecut acum 20 de ani legat de primul prototip hibrid Toyota.
Joi, 23 Iulie 2015 | Autoipoteze

Viitoarea generație Toyota Prius va avea o autonomie pur electrică de 56 de kilometri

Toyota va lansa noua generație a modelului Prius în anul 2017. Pionierul trendului eco va fi oferit în două versiuni: un hibrid clasic și un hibrid alimentat la priză, cu o autonomie pur electrică generoasă.
Miercuri, 15 Iulie 2015 | Siguranta

Toyota anunță un recall pentru Prius: 625.000 de unități sunt afectate

Japonezii de la Toyota au anunțat că vor derula o rechemare în service pentru 625.000 de unități Prius fabricate între mai 2010 și noiembrie 2014. În Europa vor fi reparate 160.000 de unități.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru