Subaru Crossover 7 Concept debutează ca potenţial înlocuitor pentru eşecul Tribeca

de Bogdan Mirică
Miercuri, 20.11.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Subaru a dezvăluit astăzi, în cadrul Salonului Auto de la Tokyo, conceptul Crossover 7, văzut ca un înlocuitor al vechiului Tribeca.

Urmareste Automarket
La o săptămână după ce Subaru a anunţat că va renunţa la eşecul comercial Tribeca, iar Yasuyuki Yoshinaga, preşedintele constructorului japonez, a anunţat lansarea unui înlocuitor distinct, facem cunoştinţă cu noul Crossover 7 Concept.

După cum o sugerează şi numele, avem în faţă un break cu şapte locuri, cu o gardă la sol ceva mai înălţată, suficient de mare pentru a se bate cu Volvo XC70.

Conceptul a fost expus în cadrul Salonului Auto de la Tokyo, deschis astăzi, şi este descris de oficialii japonezi ca fiind „un SUV cu şapte locuri, menit să combine rigorile unei familii urbane cu pure capacităţi off-road.”

Subaru Crossover 7 Concept este un SUV cu şapte locuri, menit să combine rigorile unei familii urbane cu pure capacităţi off-road

Subaru
Dacă judecăm după declaraţia de săptămâna trecută a preşedintelui Subaru, care afirma că un înlocuitor pentru Tribeca va fi complet diferit de acesta şi ar putea avea 7 locuri, conceptul expus la Tokyo pare a fi un candidat viabil pentru a lua locul SUV-ului.

Chiar dacă nu este prezentat în versiune de serie, conceptul expus la Tokyo nu va fi foarte departe de ceea ce vom vedea pe strada. Sub capota lui Crossover 7 Concept se ascunde un motor boxer, conectat la o cutie CVT Lineartronic şi la celebra tracţiune integrală Symmetrical All Wheel Drive.

via Subaru

Comentarii (8)

  • Nici asta nu e prea ''stralucit''.
    16 6
  • not bad, not bad at all...
    8 8
  • Astia nu se invata minte nici dupa esecul lui Tribeca ? Masina arata ,,ieftin''. Au noroc cu motoarele care sunt de exceptie ca in rest.....
    9 12
  • Vasilica
    E urata cu spume tipic Subaru, nu are nici un farmec.Dupa asta pleaca din Europa inaintea hondei?
    11 9
  • Tribeca este un esec intr-adevar. Dar in America Subaru este o masina extrem de apreciata. Despre designul masinilor japoneze,repet, ori le iubesti ori le urasti!

    Mie mi se pare ca masina din imagine seamana prea mult cu un Outback. Atat.

    Scorpioane tata, mai fac si transmisii exceptionale.
    5 3
  • Mie unul îmi place foarte mult cum arată, dar sînteți siguri că nu e Forester? ;)
    0 0
  • alt esec ... disproportionata rau ! daca va fi la fel de scumpa cum a fost tribeca ... pot sa uite de ea inca de-acuma !
    deocamdata Legacy concept e mai reusita chiar de nu e prea originala ... numa' ca nu stim cit din concept se va regasi pe modelele de pe sosele ...

    ramin la opinia mea : subaru, doar de ma voi angaja la ei ... altfel, prefer orice altceva ...

    drumuri bune tuturor !
    2 0
  • acest Crossover 7este Exiga cu garda la sol mai inaltata.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru