APIA

Luni, 10 Iulie 2023 | Intern

Piața auto din România: crește interesul pentru mașinile electrificate, scade pentru diesel

Potrivit celui mai nou raport al Asociației Producătorilor și Importatorilor de Automobile din România (APIA), în primele șase luni ale anului interesul românilor pentru mașinile electrificate a crescut și a scăzut cel pentru mașinile echipate cu motoare diesel.
Marti, 13 Septembrie 2022 | Economic

Raport APIA: Piața auto din România a scăzut cu 22% în august. Creșteri de 5% după primele 8 luni

Cel mai nou raport al Asociației Producătorilor și Importatorilor de Automobile arată că piața auto națională a scăzut cu 22.5% în luna august. După primele 8 luni ale anului, piața auto a crescut cu 5.2% față de aceeași perioadă din 2021.
Miercuri, 17 August 2022 | Intern

Românii au prins gustul hibridelor: una din cinci mașini noi vândute în România este electrificată

Cel mai recent raport al Asociației Producătorilor și Importatorilor de Automobile din România (APIA) relevă faptul că una din cinci mașini noi vândute în țara noastră, în acest an, au fost electrificate. După primele 7 luni, cota de piață a mașinilor cu propulsie alternativă este de 20.7%, mai mare decât cota mașinilor cu motoare diesel.
Marti, 14 Iunie 2022 | Intern

Dacia Spring, cea mai înmatriculată mașină electrică din România, în primele 5 luni ale anului

În primele 5 luni ale anului, românii au înmatriculat 47.111 mașini noi, dintre care 3.620 au fost cu propulsie pur electrică, potrivit unui raport publicat de către Asociația Producătorilor și Importatorilor de Automobile din România (APIA).
Luni, 14 Martie 2022 | Intern

Vânzările de mașini electrice și hibride în România, mai mari decât cele cu motoare diesel în 2022

Potrivit Asociației Producătorilor și Importatorilor de Automobile din România (APIA), românii au cumpărat mai multe mașini electrice și hibride în primele două luni ale anului decât mașini cu motoare diesel. Astfel, cota de piață a vehiculelor cu emisii zero și cu emisii reduse este de 17%, iar cota mașinilor cu motoare diesel a scăzut la 15%.
Marti, 09 Noiembrie 2021 | Intern

În octombrie, românii au achiziționat mai multe mașini electrificate decât diesel. Pentru a doua lună consecutiv

Pentru a două lună consecutiv, în octombrie, românii au achiziționat mai multe mașini electrificate decât diesel. După primele 10 luni ale anului, liderul vânzărilor de mașini cu zero emisii este Volkswagen.
Vineri, 16 Aprilie 2021 | Intern

România: 2.500 de mașini electrice și hibride au fost înmatriculate în primul trimestru

În primele trei luni din 2021, aproape 2.500 de mașini electrice și hibride au fost înmatriculate în România, cota acestor vehicule fiind de peste două ori mai mare decât în perioada similară de anul trecut.
Miercuri, 16 Decembrie 2020 | Intern

Mașinile electrice și hibride au avut în noiembrie o cotă de 7.3%: aproape 1.000 de unități înmatriculate

Mașinile electrice și hibride au avut o cotă de piață de 7.3% în România în luna noiembrie, după înmatricularea a 960 de unități. La nivelul primelor 11 luni ale anului, cota de piață a crescut la 6.7%.
Vineri, 13 Noiembrie 2020 | Intern

Mașinile electrice și hibride au avut în octombrie o cotă de piață record de 8%: aproape 1.000 de unități înmatriculate

Mașinile electrice și hibride au ajuns la o cotă de piață record în România în luna octombrie, de 8%, după înmatricularea a 996 de unități. La nivelul primelor 10 luni ale anului, cota de piață a crescut la 6.6%.
Miercuri, 14 Octombrie 2020 | Intern

Cotă de piață record pentru mașinile electrice și hibride în România: 7.7% în luna septembrie, cu peste 800 de unități

Mașinile electrice și hibride au ajuns la o cotă de piață record în România în luna septembrie, de 7.7%, după înmatricularea a 827 de unități. La nivelul primelor nouă luni ale anului, cota de piață este de 6.4%.
Joi, 10 Septembrie 2020 | Intern

Cota de piață a mașinilor electrice și hibride a ajuns la 6.3% în România în primele opt luni ale anului: creștere ușoară și pentru diesel

Mașinile electrice și hibride au avut o cotă de piață de 6.3% în primele șapte luni ale anului, în creștere de la 3.9%, în timp ce mașinile diesel au înregistrat de asemenea o ușoară creștere până la aproape 28%.
Vineri, 27 Martie 2020 | Intern

Ford România se retrage din Asociația Producătorilor și Importatorilor de Automobile: decizia intră în vigoare de la 1 aprilie

Ford România a anunțat că se retrage din Asociația Producătorilor și Importatorilor de Automobile (APIA) începând din 1 aprilie. Dacia a luat o decizie similară în urmă cu trei ani.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 18 Decembrie 2019 | Intern

Mașinile diesel păstrează cota de piață de 25% din vânzări în România după primele 11 luni: cota mașinilor ecologice urcă la 3.8%

25% dintre mașinile noi cumpărate de români în primele 11 luni ale anului au avut motorizare diesel, în timp ce cota de piață a mașinilor electrice și hibride a crescut ușor la 3.8%, iar cea a mașinilor cu motoare pe benzină a rămas constantă la 71%.
Luni, 18 Noiembrie 2019 | Intern

Cota de piață a mașinilor diesel vândute în România s-a stabilizat: 25% după primele 10 luni ale anului

25% dintre mașinile noi cumpărate de români în primele 10 luni ale anului au avut motorizare diesel, în timp ce cota de piață a mașinilor cu motoare pe benzină a rămas constantă la 71%.
Vineri, 18 Octombrie 2019 | Intern

Creștere minoră pentru vânzările de mașini diesel în România: cotă de piață de 25.3% în primele nouă luni ale anului

Mașinile diesel au avut o cotă de piață de 25.3% în primele nouă luni ale anului, în contextul în care mașinile pe benzină reprezintă 71% din total. Între timp, cota de piață a mașinilor electrice și hibride s-a stabilizat la 3.7%.
Joi, 19 Septembrie 2019 | Intern

Piața auto din România în august: mașinile electrice și hibride stabilesc un nou record cu o cotă de piață de 5.4%. Dieselul revine pe scădere

Mașinile electrice și hibride au ajuns în luna august la o cotă de piață record de 5.4%, concomitent cu o revenire pe scădere a mașinilor cu motoare diesel.
Joi, 22 August 2019 | Intern

Piața auto din România în luna iulie: cota motoarelor diesel a crescut la 26.5%

26.5% dintre mașinile vândute în România în luna iulie au avut motoare diesel, în creștere comparativ cu primele șase luni ale anului, în timp ce mașinile electrice și hibride au acaparat 3.7% din piață.
Luni, 22 Iulie 2019 | Intern

Piața auto din România în prima jumătate a anului: cota de piață a mașinilor diesel a scăzut sub 25%, iar peste 71% dintre clienți aleg benzină

Doar 24.8% dintre mașinile noi vândute în România în prima jumătate a anului au avut motoare diesel, în timp ce cotă de piață a motoarelor pe benzină a crescut la 71.6%. Între timp, 3.5% dintre clienți au ales mașini electrice sau hibride.
Miercuri, 26 Iunie 2019 | Intern

Piața auto din România în luna mai: declinul mașinilor diesel continuă, iar mașinile electrice și hibride ating cote de piață record

Românii au cumpărat 863 de mașini electrice și hibride în luna mai, iar acestea au ajuns la o cotă de piață record de 4.6%, în timp ce declinul mașinilor diesel continuă.
Joi, 23 Mai 2019 | Intern

În cădere liberă: cota de piață a mașinilor diesel vândute în România a scăzut la 19.4% în luna aprilie

Doar 19.4% dintre mașinile vândute în România în luna aprilie au avut motoare diesel, în timp ce cota de piață a mașinilor cu motoare pe benzină a crescut la 78%.

Tag-uri similare

Dacia, taxa, industrie, APIA, Porsche Romania, Daewoo, auto, disponibilizari, somaj, Brent Valmar
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru