CNADNR

Miercuri, 01 Iunie 2016 | Intern

Autostrada A1 Bucureşti - Piteşti şi DN1 Bucureşti - Ploieşti se reasfaltează: traficul va fi restricţionat timp de două luni

Traficul rutier pe autostrada A1 Bucureşti - Piteşti şi Drumul National DN1 Bucureşti - Ploieşti va fi restructionat în anumite zone până la sfârşitul lunii iulie, întrucât suprafaţa de rulare se reasfaltează.
Miercuri, 25 Mai 2016 | Intern

În pas cu tehnologia: rovienieta va putea fi plătită cu cardul pe site-ul CNADNR

Rovinieta şi taxa de pod vor putea fi achitate şi pe internet pe site-ul CNADNR, care a lansat o licitaţie în acest sens.
Luni, 28 Martie 2016 | Intern

Liber pentru concediile la mare: lucrările la 40 de kilometri de pe autostrada Bucureşti - Constanţa vor începe în septembrie

Lucrările de reparaţie pentru sectorul Drajna - Lehliu din cadrul autostrăzii Bucureşti - Constanţa vor începe cel mai devreme în 1 septembrie, deşi iniţial s-a vehiculat că vor avea loc în plin sezon estival.
Marti, 09 Februarie 2016 | Intern

După "faptă", şi răsplată: CNADNR acordă bonusuri de 21 de milioane de lei, deşi a inaugurat doar 46 de kilometri de autostradă

Compania Naţională de Autostrăzi vrea să acorde angajaţilor bonusuri de 21 de milioane de lei, deşi anul trecut a reuşit contra-performanţa de a inaugura doar 46 de kilometri de autostradă şi de a închide un lot de 22 de kilometri.
Joi, 04 Februarie 2016 | Intern

Autostrada fisurată: Orăştie - Sibiu a crăpat pe încă 300 de metri, deşi este închisă traficului

Autostrada Orastie-Sibiu tinde să devină coşmarul autorităţilor: o porţiune de 300 de metri din apropierea zonei care a fost demolată suferă de crăpături, deşi a fost închisă traficului de anul trecut.
Marti, 08 Decembrie 2015 | Intern

Şeful autostrăzilor a fost dat afară. "Vom investi banii eficient"

Narcis Neaga a fost demis din fruntea Companiei Naţionale de Autostrăzi şi va fi înlocuit temporar de directorul interimar al reţelei de metrou din Bucureşti, înainte de instalarea unui management privat.
Joi, 03 Decembrie 2015 | Intern

Cele 45 de zile au devenit 6 luni: autostrada Orăştie - Sibiu va fi redeschisă abia în iunie 2016

Segmentul Sălişte-Cunţa din cadrul Autostrăzii Orăştie - Sibiu va fi redeschis circulaţiei abia în iunie 2016, deşi autorităţile au promis iniţial că refacerea porţiunii de 200 de metri afectată de probleme va dura doar o lună şi jumătate.
Vineri, 27 Noiembrie 2015 | Intern

Mai repede la munte: traficul pe Valea Prahovei va fi fluidizat prin centuri ocolitoare la Comarnic şi Buşteni

Autorităţile vor construi centuri ocolitoare în localităţile Comarnic şi Buşteni de pe DN1 pentru fluidizarea traficului spre munte. Lucrările vor dura cel puţin şapte luni.
Miercuri, 25 Noiembrie 2015 | Intern

Autorităţile s-au resemnat: "Avem mai puţini kilometri de autostradă, dar măcar sunt siguri şi se poate circula"

Autorităţile par resemnate că anul 2015 se va încheia cu mai puţini kilometri de autostradă decât în 2014. "Acei kilometri sunt siguri şi se poate circula pe ei", spune Dan Costescu, ministrul Transporturilor.
Luni, 09 Noiembrie 2015 | Intern

Statul suflă şi-n iaurt: va monitoriza mai atent toate segmentele de autostrăzi aflate în construcţie

Autorităţile anunţă că au sporit măsurile de monitorizare şi verificare a segmentelor de autostrăzi aflate în construcţie după problemele întâmpinate în cadrul Autostrăzii Orăştie - Sibiu.
Vineri, 06 Noiembrie 2015 | Intern

Autostrada Orăştie - Sibiu, redeschisă abia în iulie 2016? Statul susţine că lucrările pot fi terminate mai devreme

Reabilitarea unei porţiuni de aproximativ 300 de metri din autostrada Orăştie - Sibiu ar putea dura până în iulie 2016, însă statul susţine că lucrările pot fi terminate mai repede.
Vineri, 30 Octombrie 2015 | Intern

Pregătiri de iarnă: Transfăgărăşan şi Transalpina, închise. Circulaţie fără restricţii pe Podul Giurgiu-Ruse

Drumurile Transfăgărăşan şi Transalpina vor fi închise din 2 noiembrie, în timp ce circulaţia pe Podul Giurgiu-Ruse se va relua pe ambele sensuri până la finalul lunii noiembrie.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Vineri, 23 Octombrie 2015 | Intern

Adio, sare şi nisip! Drumurile naţionale şi autostrăzile vor fi deszăpezite cu clorură de calciu

Drumurile naţionale şi autostrăzile vor fi curăţate de zăpadă şi gheaţă cu clorură de calciu şi alte substanţe chimice începând din iarna 2016-2017, întrucât sunt mai eficiente decât sarea şi nisipul.
Marti, 13 Octombrie 2015 | Intern

Raport CNADNR: Secțiuni ale lotului 3 din Autostrada Sibiu-Orăștie vor fi reconstruite

România Liberă a obținut o notă de constatare internă a CNADNR în care se recomandă demolarea stratului de rulare al lotului trei al autostrăzii Sibiu-Orăștie. Segmentul are o lungime de 22 de kilometri și a fost ultimul deschis circulației.
Vineri, 04 Septembrie 2015 | Intern

Autostrada Orăștie-Sibiu va închisă traficului rutier începând de luni, 7 septembrie

CNADNR va restricționa traficul rutier pe lotul trei al autostrăzii Orăștie-Sibiu începând cu data de 7 septembrie. Circulația va fi interzisă între localitățile Săliște și Cunța pentru remedierea crăpăturilor din asfalt.
Miercuri, 26 August 2015 | Intern

CNADNR își remediază greșelile: secțiunea cu probleme a autostrăzii Sibiu-Orăștie este în reparații

După ce a concediat un oficial pe motiv că a anunțat că o secțiune a autostrăzii Sibiu-Orăștie este periculoasă, CNADNR a inițiat restricții de circulație pe acel sector și a demarat o reparație.
Miercuri, 12 August 2015 | Intern

CNADNR a suspendat din funcție directorul care a declarat că autostrada Sibiu-Orăștie este periculoasă

Alin Goga, directorul adjunct de investiții din cadrul Direcției Drumuri și Poduri Craiova, a fost suspendat din funcția de la CNADNR după ce a declarat că un segment al autostrăzii Sibiu-Orăștie este periculos și ar trebui închis circulației.
Marti, 16 Iunie 2015 | Intern

Autostrada Pitești-Sibiu este cu un pas mai aproape: lucrările ar putea începe în 2016

CNADNR a semnat contractul de revizuire a studiului de fezabilitate pentru autostrada Pitești-Sibiu. Lucrările ar putea demara în 2016, spun oficialii organizației.
Vineri, 24 Aprilie 2015 | Intern

Taxa de pod de la Feteşti va putea fi plătită şi prin SMS de la 1 mai

CNADNR a pregătit două sisteme alternative de plată a taxei de pod de la Feteşti, care vor fi active începând cu data de 1 mai 2015. Una dintre ele implică plata prin SMS.
Marti, 17 Martie 2015 | Intern

CNADNR pregăteşte un sistem electronic de plată a taxei de pod de la Feteşti

Taxa de pod de la Feteşti ar putea fi plătită electronic în această vară de şoferii care vor circula pe respectiva secţiune de traseu a Autostrăzii Soarelui după ce va fi instalat un asemenea sistem, titrează Mediafax.

Tag-uri similare

CNADNR, rovinieta, rovinieta electronica, valabilitate rovinieta
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru