CNADNR

Miercuri, 26 Noiembrie 2014 | Intern

Drumul Expres Piteşti - Sibiu va fi transformat ulterior în autostradă

Ministrul Transporturilor a anunţat că traseul Sibiu - Piteşti va fi transformat în autostradă, dar va fi construit iniţial în configuraţia de drum expres, titrează Ziarul Financiar.
Vineri, 31 Octombrie 2014 | Intern

DN1 ar putea fi modernizat în 2015 cu fonduri europene

CNADNR a repus în discuţie un proiect de modernizare a DN1 prin implementarea de bariere despărţitoare şi de sensuri giratorii pentru drumul cu cele mai multe accidente din România. Proiectul ar putea fi demarat în primăvara anului viitor.
Miercuri, 22 Octombrie 2014 | Intern

Centura Capitalei nu va fi modernizată mai devreme de 2018

Reprezentanţii CNADNR au anunţat că nu este planificată nicio modernizare a Şoselei de Centură care înconjoară Bucureştiul până în anul 2018. Cei 32 de kilometri dintre Glina şi Domneşti reprezintă o bună parte din segmentul amânat pentru modernizare.
Vineri, 01 August 2014 | Intern

Taxa de pod de la Feteşti, suspendată în weekend şi propusă pentru eliminare până în septembrie

Şeful departamentului de proiecte de infrastructură, Alexandru Năstase, a declarat că intenţionează să elimine complet taxa de pod de la Feteşti, titrează Mediafax.
Miercuri, 02 Iulie 2014 | Intern

CNADNR va permite trecerea gratuită pe podul de la Feteşti la orele de vârf din weekend

Autorităţile au decis să permită trecerea gratuită a podului de la Feteşti în perioada verii, pe timpul weekend-ului, dar numai la orele de vârf şi în direcţiile în care circulaţia este aglomerată.
Marti, 01 Iulie 2014 | Intern

Circulaţia pe Transfăgărăşan a fost deschisă astăzi, dar Transalpina rămâne închisă tot anul

A doua cea mai înaltă şosea din România a fost deschisă circulaţiei pe timpul zilei. Transalpina, cea mai înaltă şosea din ţară, rămâne închisă pe termen nedeterminat pentru că nu există bariere de protecţie pe marginea acesteia.
Miercuri, 28 Mai 2014 | Intern

Şeful CNADNR: "Din 2015 vrem să introducem o taxă pentru autostrăzile A1 şi A2"

Autostrăzile A1 şi A2 vor avea acces cu taxă din 2015, anunţă Digi 24. Vestea vine de la Narcis Neagu, director general CNADNR, care a discutat despre subiect în cadrul unei conferinţe organizate de Ziarul Financiar.
Miercuri, 30 Aprilie 2014 | Intern

CNADNR a suspendat temporar taxa de pod de la Feteşti

Pentru a reduce cozile la staţia de taxare de la Feteşti cu deschiderea oficială a sezonului estival, CNADNR va suspenda temporar plata taxei de pod în perioada 30 aprilie - 4 mai, doar în anumite zile şi intervale orare, anunţă Ziarul Financiar.
Luni, 06 Ianuarie 2014 | Intern

Autostrăzi în 2014: se vor construi 61 de kilometri în două segmente pe autostrada A1

CNADNR va inaugura 61 de kilometri de autostradă în 2014, potrivit declaraţiilor oficiale. Finalizarea proiectelor este programată în ultima parte a noului an.
Luni, 28 Octombrie 2013 | Intern

România: CNADNR a activat 18 camere noi pentru verificarea rovinietei

CNADNR a introdus încă 18 camere fixe pentru verificarea rovinietei. Acestea citesc plăcuţa de înmatriculare a vehicului şi verifică automat în sistem dacă acesta are rovinietă.
Miercuri, 04 Septembrie 2013 | Intern

CNADNR: Vrem să revizuim studiul de fezabilitate pentru Autostrada Sibiu-Piteşti

Reprezentanţii CNADNR susţin că trebuie să refacă studiul de fezabilitate realizat în 2008 pentru Autostrada Sibiu - Piteşti. Pasul ar fi necesar pentru a obţine finanţare europeană în proiectul care va fi derulat între 2014 şi 2020.
Miercuri, 17 Iulie 2013 | Intern

Guvernul vrea să înfiinţeze Autoritatea Naţională pentru Autostrăzi

România va avea şi o autoritate naţională care supraveghează construcţia şi întreţinerea autostrăzilor. În urma indicaţiilor de la Bruxelles, aceasta îşi va intra în drepturi abia din 2014.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 01 Iulie 2013 | Intern

Transfăgărăşan: Circulaţia a fost redeschisă oficial pe întregul traseu

Circulaţia pe Transfăgărăşan a fost deschisă oficială astăzi. Şoferii vor putea circula pe întregul segment de 150 kilometri până la data de 31 octombrie, când este programată închiderea de sezon.
Marti, 19 Martie 2013 | Intern

CNADNR: Tariful de concesiune va înlocui rovinieta pe anumite sectoare de drum

Reprezentanţii CNADNR ne-au dat detalii exclusive despre viitorul tarif de concesiune, care va fi aplicat doar pe anumite segmente de drum din România.
Marti, 08 Ianuarie 2013 | Intern

România: CNADNR poate să continue licitaţia pentru Autostrada Comarnic Braşov

CNADNR va continua procedura de reatribuire a contractului de cesionare referitor la porţiunea de 58 de kilometri de autostradă dintre Comarnic şi Braşov.
Marti, 04 Decembrie 2012 | Intern

Rovinieta poate fi achitată şi prin SMS

Compania Națională de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România a lansat astăzi un serviciu care permite plata rovinietei prin SMS. Pentru moment, doar clienţii Orange au acces la acest serviciu.
Vineri, 12 Noiembrie 2010 | Intern

Anvelopele de iarnă vor fi obligatorii începând cu anul viitor

Ministerul Transporturilor a declarat că obligativitatea echipării automobilelor cu anvelope de iarnă va intra în vigoare de la 1 noiembrie 2011. Până atunci însă, cei care provoacă accidente sau blochează drumul vor fi amendaţi.
Miercuri, 28 Aprilie 2010 | Intern

43% din drumurile din Romania nu sunt asfaltate

Aproape jumatate din lungimea totala a drumurilor publice din Romania este reprezentata de drumuri care nu sunt asfaltate. Doar 29.2% din totalul drumurilor din Romania sunt modernizate, dar 49% dintre acestea au trecut deja de durata de serviciu specificata.
Vineri, 19 Martie 2010 | Intern

De la 1 august puteti cumpara si roviniete valabile pe trei luni

Romanii vor putea opta si pentru o rovinieta cu valabilitate de trei luni, care umple golul dintre rovinietele valabile pe 30 de zile si cele valabile pe un an. Pretul acestor roviniete nu a fost inca anuntat.

Tag-uri similare

CNADNR, rovinieta, rovinieta electronica, valabilitate rovinieta
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru