Dosar Nokian

Joi, 11 Aprilie 2013 | Articole Pneuri

5 semne pe care ţi le dau anvelopele despre starea maşinii tale

Fie că ştim să le citim sau nu, fiecare anvelopă spune o poveste. O privire atentă la pneuri ne spune ce ar putea fi defect la un vehicul şi chiar cum a fost condus.
Miercuri, 03 Aprilie 2013 | Advertorial

Nokian lansează programul DSI Satisfaction în România: ai 14 zile de probă pentru anvelopele noi

(P) Nokian, producătorul finlandez de pneuri, anunţă un nou program de satisfacţie pentru clienţii săi, numit DSI Satisfaction. Acesta implică o perioadă de returnare de până la 14 zile pentru un set de anvelope noi în cazul în care clientul nu este mulţumit de acestea.
Joi, 28 Martie 2013 | Articole Pneuri

UTILE: Anvelopele trebuie verificate lunar

Automarket vă explică de ce trebuie să verificaţi nivelul presiunii în pneuri o dată pe lună şi la ce riscuri vă supuneţi dacă nu efectuaţi această verificare.
Luni, 25 Martie 2013 | Advertorial

Nokian: Anvelopele noastre de vară s-au clasat în top la testele Auto Bild, ADAC şi AMS

(P) Nokian a anunţat că anvelopele sale de vară se află printre câştigătoarele testelor independente organizate de ADAC, AMS, StifungWarentest şi Auto Bild în Germania.
Joi, 13 Decembrie 2012 | Articole Pneuri

3 ponturi pentru interpretarea corectă a dimensiunilor anvelopelor tale

Automarket vă prezintă un scurt ghid pentru desluşirea specificaţiilor unei anvelope. Acestea sunt afişate pe flancul lateral, dar nu sunt întotdeauna simplu de interpretat.
Miercuri, 21 Noiembrie 2012 | Sfaturi si idei auto

5 greşeli frecvente de întreţinere a anvelopelor

Vi s-a întâmplat să faceţi mai multe pene într-un an? Anvelopele automobilului pe care îl conduci se uzează prea rapid sau inegal? Automarket îţi prezintă cinci greşeli de întreţinere care ar putea cauza această problemă.
Joi, 15 Noiembrie 2012 | Advertorial

Vianor deschide în Germania centrul cu numărul 1.000

(P) Vianor, reţeaua de service-uri de roţi şi servicii auto a celor de la Nokian, a deschis centrul cu numărul 1.000 în Germania.
Joi, 15 Noiembrie 2012 | Sfaturi si idei auto

10 ponturi pentru a fi sigur pe şosea în sezonul rece

Din moment ce sezonul rece se apropie cu paşi repezi şi inevitabili, Automarket vă prezintă o listă de zece sfaturi pentru menţinerea siguranţei rutiere în condiţii de iarnă.
Joi, 15 Noiembrie 2012 | Sfaturi si idei auto

5 caracteristici ale anvelopelor Run on Flat

Anvelopele Run on Flat sunt încă un mister pentru mulţi automobilişti. Unii le folosesc, dar nu înţeleg cum funcţionează, iar alţii le evită cu totul. Automarket vine cu explicaţiile de rigoare.
Joi, 15 Noiembrie 2012 | Articole Pneuri

5 lucruri pe care trebuie să le ştii despre noile etichete pentru anvelope

Automarket vă prezintă cinci lucruri esenţiale pe care trebuie să le ştiţi despre noile etichete obligatorii pentru anvelope.

Tag-uri similare

Germania, Subaru, anvelope, anvelope de iarna, Subaru Forester, anvelope Nokian, cauciucuri de iarna, dosar Nokian, pneuri de iarna, anvelope noi
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru