Ford Transit

Marti, 23 Aprilie | Modele noi

Actualizări pentru Ford E-Transit: autonomie mărită până la 402 km și baterie nouă

Ford a introdus câteva actualizări importante pentru versiunea electrică a lui Transit. Astfel, modelul utilitar primește acum o baterie mai mare, cu încărcare mai rapidă și cu autonomie mai mare.
Joi, 24 August 2023 | Modele noi

Ford prezintă noul campervan Transit Custom Nugget: panou solar și motor hibrid plug-in

Ford a dezvăluit oficial noua generație Transit Custom Nugget, versiunea campervan a modelului de transport pasageri și marfă. Noul model primește, printre altele, un panou solar montat în plafonul retractabil, precum și o motorizare hibridă cu încărcare la priză.
Joi, 29 Octombrie 2020 | Masini electrice si hibride

Primul teaser pentru viitoarea versiune electrică a lui Ford Transit: utilitara va fi prezentată în 12 noiembrie

Ford e-Transit va fi prezentat în 12 noiembrie. Utilitara electrică dezvoltată pe baza actualului Transit face parte din strategia globală Ford cu privire la electrificarea portofoliului.
Marti, 02 Aprilie 2019 | Masini electrice si hibride

Ford a electrificat o parte din gama de utilitare: versiuni mild-hybrid pentru Tourneo Custom, Transit și Transit Custom. Ford Tourneo Custom va fi oferit și în versiune plug-in hybrid

Ford a publicat primele imagini și detalii referitoare la gama de utilitare disponibile în versiuni mild-hybrid. Transit, Transit Custom și Tourneo Custom sunt disponibile în varianta EcoBlue Hybrid cu motor diesel și sistem electric la 48V. Ford Tourneo Custom va putea fi comandat și într-o versiune plug-in hybrid.
Marti, 28 Noiembrie 2017 | Drive Teste

Ford a lansat noul Transit Custom facelift: 5 lucruri pe care trebuie să le știi despre utilitara Ford

Am mers în Germania pentru a face cunoștință cu Ford Transit Custom facelift. Iată cinci lucruri pe care trebuie să le știi despre utilitara constructorului american.
Miercuri, 19 Februarie 2014 | Feature

Test inedit: cu elefanții prin magazinul de porțelan

Pentru orice om obişnuit să conducă o maşină normală, trecerea pe o dubă lungă de 3.5 tone pare un lucru înfricoşător. Dar nu e chiar aşa de rău. Am experimentat senzațiile undeva lângă Barcelona, cu ajutorul unei noi generații de utilitare Ford.
Joi, 20 Iunie 2013 | Industrie

Ford Transit celebrează 7 milioane de unităţi produse

Ford serbează producţia a şapte milioane de unităţi Transit, utilitara celebră a producătorului american. Exemplarul aniversar a părăsit uzina Ford Jiangling Motors Corp din China, proaspăt inaugurată de Alan Mullaly, CEO-ul Ford.
Marti, 09 Aprilie 2013 | Modele noi

Ford Transit Courier, noul membru al gamei de vehicule comerciale Ford

Ford a prezentat la Salonul de Vehicule Comerciale din Birmingham noul Transit Courier. Modelul preia limbajul de design al gamei Ford şi completează oferta de vehicule comerciale a mărcii americane.
Marti, 18 Septembrie 2012 | Modele noi

Ford Transit şi Transit Connect, primele imagini oficiale

Ford a prezentat primele imagini oficiale ale noilor generaţii Transit şi Transit Connect. Cele două modele completează gama de utilitare Ford alături de Transit Custom şi Transit Custom Van.
Joi, 31 Mai 2012 | Video

2xVIDEO: Ford ne arată cum testează uşile lui Transit Custom

Ford ne prezintă procedura de testare a uşilor lui Transit Custom, noul său vehicul utilitar. Portierele sunt trântite cu viteza atinsă de 90% dintre clienţii lui Transit.
Joi, 19 Aprilie 2012 | Modele noi

Ford prezintă versiunea de marfă a viitorului Transit

Ford a prezentat imaginile oficiale ale versiunii Cargo a lui Transit Custom. Aceasta prefigurează viitoarea generaţie a vehiculului comercial de la Ford.
Luni, 03 Mai 2010 | General

VIDEO: Ford Transit sarbatoreste 45 de ani si 6.000.000 de exemplare

Ford isi sarbatoreste dublu utilitara care a avut cel mai mare succes in istoria industriei auto. Transit implineste 45 de ani in anul in care Ford a produs exemplarul cu numarul 6.000.000.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 10 Decembrie 2009 | Intern

Ford a donat o masina Federatiei Romane de Canotaj

Federatia Romana de Canotaj va utiliza un Ford Transit Kombi pentru deplasarile oficiale ale sportivilor. Acest vehicul a fost donat de catre Ford prin Tiriac Auto.

Tag-uri similare

Ford, Romania, Transit, Ford Transit
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru