Ford a donat o masina Federatiei Romane de Canotaj

De Sebastian Toma
Publicat Joi, 10.12.2009
Federatia Romana de Canotaj va utiliza un Ford Transit Kombi pentru deplasarile oficiale ale sportivilor. Acest vehicul a fost donat de catre Ford prin Tiriac Auto.

Ford a donat un Transit Kombi catre Federatia Romana de Canotaj prin Tiriac Auto. Inmanarea cheilor a avut loc astazi in cadrul unei ceremonii speciale in incinta unui showroom Romcar Motors. Aceasta donatie reprezinta unul dintre numerosii pasi pe care Ford si Tiriac Auto ii indreapta catre marile talente ale sportului romanesc. Ion Tiriac a mai donat prin compania Tiriac Auto automobile Ford catre sportivii romani care au castigat medalii la Jocurile Olimpice de la Sydney din anul 2000.

Autovehiculul oferit in folosinta Federatiei Romane de Canotaj este un Ford Transit de persoane, care dispune de 9 locuri si este dotat cu aer conditionat, parbriz incalzit, senzor de ploaie, geamuri spate incalzite si numeroase alte dotari optionale. Membrii Federatiei Romane de Canotaj vor utiliza acest vehicul pentru deplasarile oficiale ale echipei.

"In ciuda situatiei economice actuale, greu predictibile, este important sa nu minimalizam rolul actiunilor de caritate si sprijinul pe care marile companii il datoreaza intr-o forma sau alta societatii romanesti.

De aceea ne face o deosebita placere ca la final de 2009 sa oferim Federatiei Romane de Canotaj un autovehicul care sa acopere necesitatilor lor de deplasare.", a declarat Teodor Brusalis, director general al Romcar Motors.

Elisabeta Lipa, viecepresedinte al Federatiei Romane de Canotaj si persoana careia i-au fost inmanate cheile acestui Ford Transit, a adaugat: "Prin donatia generoasa a marcii Ford prin grupul Tiriac Auto vom beneficia de conditii decente de transport in toate deplasarile echipei noastre. Ne bucura nespus faptul ca sponsorii nostri au fost interesati sa sprijine activitatea canotorilor."

Via | Ford

Comentarii (2)

  • Laudabila initiativa!...Ar trebui insa ca statu' sa le amenajeze cateva sali sau spatii libere unde se pot antrena.
    11 0
  • @Donau
    Singurul lucru care il va face statul e sa le ia impozit pe masina... ca deh... isi merita partea...
    5 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru