Land Rover Defender

Sambata, 17 Februarie | Modele noi

Noul SV Rover, primul hypertruck din lume. Motor V8 de 1115 CP și preț de 1.3 milioane de euro

Compania americană Scarbo Vintage, care a colaborat și cu Ken Block pentru unul din proiectele sale, a prezentat noul SV Rover. Acesta este un model de teren de performanță pregătit pentru rally-raid și este disponibil cu un motor V8 sau cu un motor electric de peste 1000 de cai putere.
Joi, 24 August 2023 | Modele noi

Ediție specială nouă pentru Land Rover Defender 90: disponibilă doar în Germania

Land Rover a lansat o nouă ediție specială pentru modelul de teren Defender 90. Noua ediție, botezată Marine Blue Edition, este disponibilă exclusiv pe piața din Germania, într-un număr limitat de exemplare.
Luni, 07 August 2023 | Modele noi

Land Rover Defender va avea un frate mai mic. Ar putea fi un model electric

Potrivit unor informații din presă, Land Rover pregătește un nou SUV electrificat pentru a doua jumătate a deceniului actual. Noul model ar urma să fie un frate mai mic al lui Defender, iar lansarea ar urma să aibă loc în 2027.
Miercuri, 10 Mai 2023 | Tuning

Land Rover Defender, transformat într-o mașină de teren decapotabilă

O companie olandeză a transformat noua generație Land Rover Defender într-o mașină de teren decapotabilă. Noul model aduce și o serie de dotări noi, iar conversia în sine costă 82.500 de euro.
Miercuri, 26 Aprilie 2023 | Modele noi

Ediții noi pentru Land Rover Defender: versiune de lux Outbound și motor V8 de 500 CP

Land Rover a lansat nu mai puțin de 3 ediții noi pentru modelul său de teren Defender. Astfel, SUV-ul de teren este disponibil acum și în versiunile Outbound, V8 și County Pack pentru varianta 130. Prima versiune transformă modelul într-un off-roader de lux, în timp ce a doua versiune aduce în premieră un motor V8 de 500 CP.
Luni, 30 Ianuarie 2023 | Modele noi

Audi pregătește un rival pentru Mercedes-Benz Clasa G și Land Rover Defender

Potrivit unor informații noi apărute în presă, Audi pregătește un model de teren nou, care să fie un rival direct pentru Mercedes-Benz Clasa G și Land Rover Defender. Viitorul model va fi electric, iar lansarea acestuia ar urma să fie programată pentru 2027.
Luni, 19 Decembrie 2022 | Masini electrice si hibride

Land Rover Defender clasic și prima generație Range Rover, transformate în mașini electrice

Britanicii de la Everrati au transformat două modele clasice Land Rover în mașini electrice. Astfel, prima generație a lui Range Rover, precum și clasicul Defender au fost convertite în modele cu zero emisii.
Vineri, 11 Februarie 2022 | Tuning

O companie americană montează motoare de Tesla pe Land Rover Defender

Două exemplare clasice Land Rover Defender au fost transformate în mașini electrice de către firma americană ECD Automotive Design. Motorul electric, preluat de la Tesla, dezvoltă 450 de cai putere și oferă o autonomie de 354 de kilometri.
Miercuri, 15 Septembrie 2021 | Industrie

Land Rover Defender ar putea primi o versiune de lux, bazată pe viitorul Range Rover

Potrivit celor mai recente informații, Land Rover Defender ar putea primi o versiune dezvoltată pe platforma viitorului Range Rover. Asta înseamnă dimensiuni mai mari și un interior mai rafinat.
Marti, 29 Iunie 2021 | Industrie

Land Rover suspendă producția lui Defender din cauza crizei de semiconductori

Land Rover a anunțat oprirea temporară a producției pentru modelul Defender la uzina din Slovacia, pe fondul crizei globale de semiconductori.
Miercuri, 12 Mai 2021 | Tuning

Accesorii ciudate pentru Land Rover Defender: bucăți de caroserie cu aspect ruginit

Olandezii de la Heritage Customs au în ofertă diverse componente cu aspect ruginit pentru noul Land Rover Defender. Aceștia susțin că același efect poate fi aplicat și jantelor.
Vineri, 26 Februarie 2021 | Modele noi

Land Rover Defender a primit un motor V8 supraalimentat. Unitatea dezvoltă 525 de cai putere

Land Rover Defender are de acum o nouă versiune de top, echipată cu motor V8 supraalimentat. Aceasta este disponibilă atât în varianta de caroserie 90 cât și în cea 110.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 12 Ianuarie 2021 | Video

VIDEO: Liniuță în off-road cu Mercedes-Benz Clasa G, Land Rover Defender și Jeep Wrangler

Englezii au vrut să tranșeze supremația în off-road a trei modele care au o istorie impresionantă în teren accidentat: Mercedes-Benz Clasa G, Land Rover Defender și Jeep Wrangler.
Sambata, 09 Ianuarie 2021 | Premii auto

Au rămas 7 mașini în cursa pentru Mașina Anului 2021 în Europa: Dacia Sandero nu e printre ele

Juriul Mașina Anului în Europa, compus din aproape 60 de jurnaliști, a anunțat cei 7 finaliști. Noua generație Dacia Sandero nu se află printre ei. Câștigătorul va fi anunțat în data de 1 martie.
Miercuri, 09 Decembrie 2020 | Siguranta

Teste Euro NCAP: Patru stele pentru Honda e, cinci stele pentru Audi A3, Seat Leon, Land Rover Defender și Kia Sorento

Modelul electric Honda e a primit patru stele în testele Euro NCAP, în timp ce Audi A3, Seat Leon, Land Rover Defender și Kia Sorento au obținut calificativul maxim de 5 stele. Hyundai i10 a primit doar 3 stele.
Miercuri, 04 Noiembrie 2020 | Modele noi

Revine vechiul Land Rover Defender: Bowler pregătește o versiune de performanță cu motor V8

În 2021 vom face cunoștință cu o versiune extremă a vechiului Land Rover Defender. Modelul este dezvoltat de Bowler și Special Vehicle Operations și va fi echipat cu motorul V8 de 575 CP.
Luni, 02 Noiembrie 2020 | Modele noi

Land Rover pregătește un nou SUV: design inspirat de Defender și debut în 2022

Land Rover va lansa un SUV cu design inspirat de actualul Defender. Conform surselor, modelul va fi prezentat în 2022 și va avea atât versiuni cu roți motrice față, cât și variante cu tracțiune integrală.
Miercuri, 09 Septembrie 2020 | Modele noi

Land Rover Defender primește versiune plug-in hybrid: peste 400 de cai putere și autonomie de 43 de kilometri

Land Rover a anunțat o versiune plug-in hybrid de 404 cai putere pentru modelul off-road Defender. În plus, constructorul britanic a modificat și gama de motorizări diesel, care oferă acum și tehnologie mild-hybrid.
Vineri, 31 Iulie 2020 | Industrie

Land Rover a amânat startul producției lui Defender 90 din cauza pandemiei de coronavirus: comenzile pentru versiunea cu ampatament scurt vor putea fi plasate din această toamnă

Oficialii Land Rover au anunțat că producția versiunii Defender 90 a fost amânată din cauza pandemiei de coronavirus SARS-CoV-2. Reprezentanții companiei britanice menționează că listele de comenzi pentru varianta cu ampatament scurt ar putea fi deschise la începutul lunii septembrie.
Marti, 30 Iunie 2020 | Modele noi

Primele imagini cu versiunea comercială Defender Hard Top: gardă la sol de 291 de milimetri și capacitate de tractare de 3.500 de kilograme

Land Rover readuce în gamă versiunea comercială Defender Hard Top. Noua variantă va fi disponibilă pe ambele versiuni de caroserie (90 și 110) și va lansată pe piață până la finalul anului.

Tag-uri similare

Land Rover Defender, Range Rover Sport, Project Icon, Nissan patrol TREK
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru