Land Rover Defender

Luni, 22 Iunie 2020 | General

Pentru iubitorii de aventură: Land Rover Defender poate fi comandat și cu un cort de plafon

Land Rover împreună cu specialștii de la Autohome au lansat un cort de plafon pentru noua generație Defender. Cortul este disponibil opțional și costă 3.082 de euro.
Marti, 26 Mai 2020 | Intern

Prețuri pentru noua generație Land Rover Defender: modelul britanic pornește de la peste 53.000 de euro

Noul Land Rover Defender are un preț de pornire pe piața din România de 53.193 de euro. Clienții vor putea opta pentru versiunile Defender 90 și Defender 110, iar britanicii propun două motorizări diesel și două unități pe benzină.
Miercuri, 06 Mai 2020 | Modele noi

Land Rover pregătește o versiune de performanță pentru Defender: modelul producătorului britanic va miza pe un motor V8

Land Rover Defender va primi o versiune de performanță, iar unul dintre prototipurile de teste a fost spionat în timpul unei sesiuni care a avut loc pe drumurile publice. Noua variantă va fi lansată spre finalul anului viitor.
Marti, 18 Februarie 2020 | General

Video. Câteva dintre cascadoriile noului Land Rover Defender pregătite pentru pelicula James Bond: No time to die

Noua generație Land Rover Defender are un rol bine stabilit în viitoarea peliculă James Bond: No time to die. Producătorul britanic a publicat un scurt clip video realizat în timpul filmărilor unor cascadorii pe care le vom savura începând cu 2 aprilie, ziua în care Agentul 007 revine pe marile ecrane.
Miercuri, 13 Noiembrie 2019 | Industrie

Noua generație Land Rover Defender va “juca” în viitorul film cu James Bond: pelicula “No Time To Die” are premiera în 2 aprilie 2020

Land Rover a anunțat că noua generație Defender va primi un rol în viitorul film cu James Bond. Pelicula “No Time To Die”, cu actorul Daniel Craig în rolul principal, va debuta în cinematografe în data de 2 aprilie 2020.
Sambata, 26 Octombrie 2019 | Modele noi

Land Rover Defender ar putea primi o versiune de performanță SVR: motor V8 de 4.4 litri împrumutat din gama BMW

Inginerii diviziei Special Vehicle Performance ar putea dezvolta în viitorul apropiat o versiune Defender SVR. Modelul de off-road ar urma să mizeze pe motorul V8 de 4.4 litri disponibil în prezent în gama BMW.
Joi, 12 Septembrie 2019 | General

Noul Land Rover Defender este oferit și în versiune Lego: pachetul conține 2.573 de piese și va fi disponibil din 1 octombrie

Specialiștii din cadrul Lego împreună cu o echipă Land Rover au pregătit o surpriză pentru fanii constructorului britanic: o machetă din colecția Lego Technic a noului Defender.
Marti, 10 Septembrie 2019 | Modele noi

Noua generație Land Rover Defender este aici: motorizări diesel și pe benzină, versiune plug-in hybrid și tehnologii de ultimă generație

Land Rover a prezentat o nouă generație a legendarului Defender. Cu motorizări diesel și pe benzină, dar și o versiune cu încărcare la priză, noul Defender beneficiază de o serie de tehnologii de ultimă generație și promite o experiență interesantă pentru cei care caută off-road adevărat.
Duminica, 08 Septembrie 2019 | Modele noi

Un nou teaser video cu viitorul Land Rover Defender: modelul britanic va fi prezentat la Frankfurt

Land Rover a publicat un teaser video nou cu viitoarea generație Defender. Modelul producătorului britanic va fi prezentat în 10 septembrie la Frankfurt. Comenzile vor fi deschise imediat după lansare, primele livrări fiind programate în prima parte a anului viitor.
Joi, 29 August 2019 | Modele noi

Teaser cu noua generație Land Rover Defender: modelul va fi prezentat pe 10 septembrie, la Frankfurt

Land Rover a publicat o imagine teaser cu viitoarea generație Defender. Constructorul a anunțat că noul model va fi prezentat oficial pe 10 septembrie, în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt.
Vineri, 02 August 2019 | Modele noi

Fotografii noi din timpul testelor cu noua generație Defender: modelul va fi prezentat în acest an

Land Rover a publicat un nou set de imagini din timpul testelor cu viitoarea generație Defender. Cea mai recentă sesiune a avut loc în Emiratele Arabe Unite alături de specialiștii din cadrul Federației Internaționale a Societăților de Cruce Roșie și Semiluna Roșie.
Marti, 04 Iunie 2019 | Modele noi

Imagini noi din timpul testelor cu viitorul Defender: modelul britanicilor debutează în cursul anului curent

Land Rover a publicat un set de fotografii din timpul testelor cu viitorul Defender. Cea mai recentă sesiune s-a desfășurat în Rezervația Borana din Kenya, iar modelul britanic a fost utilizat pentru monitorizarea animalelor sălbatice. Noul Defender va fi prezentat în cursul anului curent, debutul comercial urmând să aibă loc în 2020.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 02 Mai 2019 | Modele noi

Land Rover a publicat imagini noi din timpul testelor cu viitorul Defender: prototipurile au parcurs 1.2 milioane de kilometri în condiții extreme

Noua generație Land Rover Defender va fi lansată în cursul anului curent, debutul comercial fiind programat pentru 2020. Noul Defender va fi asamblat în uzina din Nitra, Slovacia.
Marti, 23 Aprilie 2019 | Modele noi

Noua generație Land Rover Defender va fi prezentată în toamna acestui an: livrările demarează în 2020

Unul dintre oficialii Land Rover a confirmat că noua generație Defender va fi prezentată în toamna acestui an. Pentru moment, reprezentanții constructorului britanic nu au decis dacă modelul va fi expus în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt sau dacă vor organiza un eveniment separat.
Joi, 14 Februarie 2019 | Modele noi

Noua generație Land Rover Defender: prima imagine cu interiorul, "scăpată" pe internet

Noua generație Land Rover Defender va fi prezentată până la finalul anului curent. Modelul va păstra o parte din designul exterior cu care ne-am obișnuit, însă va integra un interior modern. Prima fotografie neoficială cu habitaclul lui Defender a fost "scăpată" pe internet.
Vineri, 28 Decembrie 2018 | Modele noi

Primele imagini cu noua generație Land Rover Defender: modelul off-road, testat sub camuflaj înainte de prezentarea din 2019

Land Rover a prezentat o serie de imagini sub camuflaj cu noua generație Defender, care va fi prezentată în 2019 și comercializată începând din 2020.
Miercuri, 19 Decembrie 2018 | Modele noi

Primul teaser pentru noua generație Land Rover Defender: modelul off-road vine în 2019

Land Rover a publicat primul teaser cu noua generație Defender, care va fi prezentată oficial în 2019. Producătorul britanic promite însă mai multe informații în 27 decembrie.
Miercuri, 24 Octombrie 2018 | Modele noi

Informații despre viitoarea generație Land Rover Defender: design exterior cu elemente tradiționale și tehnologii moderne

Britanicii au demarat proiectul pentru viitoarea generație Land Rover Defender. Legendarul model de off-road va miza pe un design care îmbină liniile tradiționale cu stilul modern. Tehnologiile de ultimă oră nu vor lipsi din pachetul pregătit de britanici.
Vineri, 20 Aprilie 2018 | Modele noi

Mercedes-Benz Clasa X ar putea avea un nou rival: Land Rover nu exclude lansarea unui pick-up bazat pe viitorul Defender

Noua generație Defender ar urma să fie lansată în 2018. Conform zvonurilor, din 2020, am putea vedea și un Defender pick-up. Modelul va fi comercializat în SUA, America de Sud, Europa și Africa.
Miercuri, 17 Ianuarie 2018 | Modele noi

În așteptarea noii generații: Land Rover lansează o ediție limitată Defender Works V8 cu motor de 5.0 litri și 405 CP

Divizia Land Rover Classic a pregătit o ediție specială Defender Works V8. Modelul britanic folosește un V8 de 5.0 litri care produce 405 cai putere și 515 Nm.

Tag-uri similare

Land Rover Defender, Range Rover Sport, Project Icon, Nissan patrol TREK
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru