Land Rover Defender

Vineri, 22 Decembrie 2017 | Modele noi

Noua generație Land Rover Defender ar putea avea versiune electrică: caracter tradițional și elemente noi pentru atragerea tinerilor

Noua generație Land Rover Defender va avea și o versiune electrică echipată cu o baterie de mari dimensiuni, potrivit unor informații neoficiale.
Vineri, 15 Decembrie 2017 | Modele noi

Zvonuri: noua generație Land Rover Defender debutează la finalul lui 2018

Conform unor apropiați Land Rover, noua generație Defender va fi prezentată la finalul lui 2018. Vânzările modelului britanic vor demara în 2019.
Miercuri, 18 Octombrie 2017 | Modele noi

Noua generație Land Rover Defender, mai aproape de lansare: modelul off-road va fi modern, dar va păstra elemente tradiționale

Land Rover Defender va avea un design mai modern odată cu noua generație, însă în același timp va păstra o serie de elemente tradiționale de la predecesorul său.
Luni, 17 Iulie 2017 | Tuning

Land Rover Defender primește tratamentul pe care îl merită abia după pensionare: Startech a creat o ediție specială care ține locul echipării Autobiography

Compania de tuning Startech a pregătit un pachet de modificări interesante pentru bătrânul Land Rover Defender. Accesoriile de lux ar trebui să suplinească absența unui nivel de echipare Autobiography, de care Defender nu s-a bucurat până acum.
Marti, 27 Iunie 2017 | Modele noi

Renaștere: Land Rover Defender este tot mai aproape de relansare

Land Rover Defender este un model iconic pentru brandul britanic, iar în 2018 am putea face cunoștință cu noua generație. Viitorul Defender păstrează calitățile în off-road, dar vine cu un design atrăgător și tehnologii de ultimă oră.
Marti, 01 Noiembrie 2016 | Modele noi

Land Rover Defender se întoarce în 2019 și va deveni cel mai tehnologizat model al mărcii

Land Rover lucrează de zor la o nouă generație Defender. Modelul englezilor va fi cea mai capabilă unealtă pentru off-road și, prin urmare, va fi înzestrat cu cel mai avansat pachet tehnologic Land Rover.
Joi, 05 Mai 2016 | General

De când a fost lăsat la vatră, Land Rover Defender este tot mai căutat de hoți: furturile mașinii au crescut cu 75%

Land Rover Defender este în continuare o mașină extrem de căutată. Asta face ca ea să fie căutată și de hoți, furturile înmulțindu-se îngrijorător în ultima vreme.
Miercuri, 17 Februarie 2016 | Modele noi

Înarmaţi-vă cu răbdare: noul Land Rover Defender a fost amânat până în 2019

Emblematicul Land Rover Defender va primi o nouă generaţie abia în 2019, cu doi ani mai târziu decât planul iniţial, însă va împrumuta numeroase tehnologii de la un model actual al constructorului britanic.
Vineri, 29 Ianuarie 2016 | General

Scoateți batistele: Land Rover Defender ne-a părăsit definitiv după o carieră de aproape șapte decenii

Land Rover Defender a ieșit oficial din producție după o carieră care se întinde pe aproape șapte decenii. Locul emblematicului model va fi luat de o nouă generație în 2017.
Joi, 17 Decembrie 2015 | General

Cel mai scump Land Rover Defender din lume: 550.000 de euro pentru o ediție de adio

Land Rover a scos la licitație exemplarul Defender cu numărul 2.000.000. Mașina a fost construită de mai multe vedete, printre care și Bear Grills, și este un ultim omagiu adus modelului britanic.
Marti, 11 August 2015 | Industrie

Land Rover va produce noua generație Defender într-o uzină complet nouă pe care o va construi în Slovacia

Land Rover a anunțat oficial construirea unei uzine noi în Slovacia. Aceasta va avea o capacitate de 300.000 de unități produse anual și va da naștere viitoarei generații Defender.
Luni, 20 Iulie 2015 | Industrie

Land Rover prelungește agonia despărțirii de Defender: SUV-ul va mai fi produs și în 2016

Land Rover a anunțat că va extinde producția legendarului Defender și în 2016. Cererea mare pentru modelul off-oad, dar și nehotărârea privind locul de producție al viitoarei generații au dus la această decizie.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Vineri, 17 Iulie 2015 | Industrie

Land Rover Defender umple listele de comenzi pe final de serie și englezii vor să extindă producția

Englezii de la Land Rover ar putea să extindă producția lui Defender după ce au întâmpinat o avalanșă de comenzi pentru legendarul off-roader. Fabrica din Solihull ar putea să producă Defender până în aprilie 2016.
Luni, 22 Iunie 2015 | Industrie

Land Rover Defender a ajuns la borna două milioane chiar în anul de adio

În ultimul său an de producție, Land Rover Defender sărbătorește producția exemplarului cu numărul două milioane. Pentru a marca momentul, mașina a fost construită de o serie de personalități.
Luni, 25 Mai 2015 | Industrie

Land Rover vrea să construiască următorul Defender în Europa de Est

Jaguar Land Rover vrea să deschidă o fabrică în Europa de Est pentru a produce următorul Defender, titrează Financial Times. Printre ţările în care ar putea fi localizată fabrica se numără Polonia şi Ungaria, dar nu şi România.
Vineri, 27 Februarie 2015 | GENEVA 2015

Kahn Design trece la 6x6 cu Defender Flying Huntsman

Tunerii de la Kahn Design au transformat un Land Rover Defender în ceea ce ei numesc Flying Huntsman. Aceasta este o variantă 6x6 a modelului britanic, pe care o vor prezenta săptămâna viitoare la Geneva.
Miercuri, 07 Ianuarie 2015 | Modele noi

Land Rover Defender intră în ultimul an de producţie cu trei ediţii speciale

Land Rover a anunţat trei ediţii speciale ale lui Defender odată cu ultimul an de producţie al acestui model. Offroaderul britanic ar putea fi fabricat în afara Europei în viitor, titrează cei de la Autocar.
Joi, 30 Octombrie 2014 | Modele noi

Land Rover: „Viitorul Defender va fi cel mai capabil model off-road pe care l-am produs”

Mai avem de aşteptat doi ani până când Land Rover ne va arăta noua generaţie Defender. Modelul va fi construit în jurul conceptului de durabilitate premium şi va fi cel mai capabil produs off-road al constructorului britanic.
Luni, 20 Octombrie 2014 | Modele noi

Land Rover Defender va primi o versiune de performanţă SVR în loc de adio

Land Rover plănuieşte să ofere publicului o versiune de adio pentru actualul Defender. Pentru a pleca dintre noi triumfătoare, ultima versiune Defender va fi una de performanţă, creată de divizia sportivă SVR.
Vineri, 21 Februarie 2014 | Tuning

7 ZILE DE TUNING: Cele mai reuşite 10 maşini din ultima săptămână (4)

Automarket vă propune astăzi o avalanşă de modele Range Rover, cel mai rapid Defender din lume, precum şi un Volkswagen Golf R care se apropie de 400 de cai.

Tag-uri similare

Land Rover Defender, Range Rover Sport, Project Icon, Nissan patrol TREK
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru