Model nou

Duminica, 11 Decembrie 2022 | Modele noi

Olandezii au lansat un nou supercar: Donkervoort F22 are 500 CP și se produce în 75 de exemplare

Constructorul olandez de automobile a publicat primele imagini și informații despre noul model F22. Are 500 de cai putere, iar producția va fi limitată la doar 75 de exemplare.
Joi, 25 Martie 2021 | Modele noi

Toyota și Subaru vor prezenta un nou model în 5 aprilie

Toyota și Subaru au publicat un teaser care anunță lansarea unui nou model, în contextul colaborării celor două companii. Prezentarea va avea loc în 5 aprilie.
Miercuri, 13 Noiembrie 2019 | Modele noi

Teaser pentru un nou model Maserati: lansarea va avea loc în mai 2020

Maserati a publicat un teaser ce anunță lansarea unui nou model în luna mai a anului viitor. Cel mai probabil, noul model va fi versiunea de serie a lui Alfieri, concept prezentat în 2014.
Luni, 23 Septembrie 2019 | Modele noi

Lotus va lansa un nou model până la finalul lui 2020: prețul va fi cuprins între 50.000 și 100.000 de lire sterline

Lotus va lansa un nou model până la finalul anului viitor, urmând să mizeze pe un motor cu combustie internă, iar prețul va fi cuprins între 50.000 și 100.000 de lire sterline. Ulterior, toate modelele noi din gamă vor avea o versiune 100% electrică, potrivit planurilor dezvăluite de CEO-ul constructorului.
Marti, 17 Septembrie 2019 | Modele noi

Wiesmann își anunță revenirea în 2020: nemții pregătesc un nou model cu motor V8 de la BMW

Nemții de la Wiesmann au anunțat revenirea pe piață cu un nou model ce va fi prezentat în 2020. Viitorul vehicul, deocamdată cunoscut drept “Project Gecko” va fi propulsat de un V8 de la BMW. Ultimul model fabricat de Wiesmann a fost lansat în 2013 și aniversa 25 de ani de la fondarea companiei.
Marti, 09 Iulie 2019 | Modele noi

Teaser pentru un model “complet nou” de la Hyundai: prezentarea oficială va avea loc în septembrie la Frankfurt

Hyundai a publicat un teaser pentru un model “complet nou” pe care îl va lansa în Europa în această toamnă. Constructorul susține că noul model va fi prezentat oficial în luna septembrie, în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt.
Vineri, 15 Martie 2019 | Modele noi

Lotus anunță lansarea unui nou model în 2020: platformă revizuită și posibile versiuni hibride

Lotus va lansa un nou model în 2020, primul dintr-un plan pe următorii 5 ani și primul sub patronajul Geely. Viitorul model va fi construit pe o platformă revizuită și ar putea oferi versiuni hibride.
Marti, 12 Februarie 2019 | Modele noi

Maserati confirmă lansarea unui nou model, cu producție ce va începe anul viitor: italienii pregătesc, cel mai probabil, versiunea de serie Alfieri

Maserati a confirmat că va lansa în curând un nou model, iar producția va începe din 2020. Cel mai probabil, noul model va fi versiunea de serie a conceptului Alfieri și va avea un sistem de propulsie hibrid.
Luni, 22 Octombrie 2018 | Modele noi

Noul hypercar Aston Martin s-ar putea numi Valhalla: viitorul model va fi lansat în 2021 și va avea o producție de 500 de exemplare

Aston Martin Valhalla ar putea fi numele noului hypercar dezvoltat de constructorul din Gaydon. Presa britanică susține că Aston Martin a depus documentele pentru înregistrarea numelui, modelul urmând să fie lansat în 2021.
Marti, 09 Octombrie 2018 | Modele noi

Primul teaser cu viitorul hatchback compact de la Skoda: lansarea oficială va avea loc la sfârșitul anului

Skoda a dezvăluit primul teaser cu viitorul său hatchback compact ce va fi lansat oficial până la sfârșitul acestui an. Noul model va avea un design inspirat de conceptul Skoda Vision RS, prezentat de curând la Paris.
Miercuri, 12 Septembrie 2018 | Industrie

Bugatti este gata să introducă un al doilea model în gamă: “Trebuie să vedem dacă obținem o investiție din partea grupului VW”

Șeful Bugatti, Stephan Winkelmann, speră să obțină investiția necesară din partea grupului Volkswagen pentru a introduce un nou model în gama constructorului din Molsheim. Acesta își dorește un model “diferit față de Chiron”, iar zvonurile indică un viitor SUV de la Bugatti.
Vineri, 31 August 2018 | Modele noi

Chinezii de la Chery pregătesc un nou model pentru Europa: un SUV electric va fi lansat după 2020

Chinezii de la Chery s-au relansat în Europa cu SUV-ul plug-in hybrid Exeed TX și vor să-și continue expansiunea pe Bâtrânul Continent. Asiaticii pregătesc încă un SUV electric pentru Europa, însă lansarea va fi făcută cel mai devreme după 2020.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Vineri, 31 August 2018 | Modele noi

Detalii despre viitorul hypercar Koenigsegg: noul model ar urma să fie numit Ragnarok și să dezvolte 1.440 de cai putere

Koenigsegg a anunțat un înlocuitor mai puternic pentru Agera RS, iar noul hypercar va fi prezentat anul viitor la Salonul Auto de la Geneva. Informații neoficiale arată că noul model se va numi Ragnarok și va dezvolta circa 1.440 de cai putere.
Luni, 27 August 2018 | Modele noi

Ferrari 488 Pista Spider este aici: motor V8 de 720 CP, viteză maximă de 340 km/h și 0-100 km/h în 2.8 secunde

Ferrari a prezentat versiunea Spider a noului 488 Pista în cadrul Concursului de Eleganță de la Pebble Beach. Sportiva decapotabilă are un motor V8 de 3.9 litri care dezvoltă 720 de cai putere și ajunge de la 0 la 100 km/h în 2.85 secunde.
Joi, 16 August 2018 | Modele noi

Mercedes se gândește la un nou rival pentru Porsche Cayman: nemții sunt nemulțumiți de vânzările lui AMG SLC43

Divizia AMG de la Mercedes ia în calcul lansarea unui nou rival pentru modelele Porsche 718 Cayman și 718 Boxter, potrivit presei britanice. Nemții sunt nemulțumiți de vânzările actualului AMG SLC43 din gamă.
Vineri, 10 August 2018 | Modele noi

Ferrari ar putea lansa un model nou pe 17 septembrie: teaser misterios pe site-ul dedicat clienților

Ferrari a publicat o imagine teaser cu un potențial nou model pe site-ul său, într-o secțiune dedicată clienților ce dețin unul dintre modelele mărcii. Noul model de la Maranello ar urma să fie dezvăluit pe 17 septembrie, în aceeași zi în care va fi prezentată strategia Ferrari pentru următorii 5 ani.
Joi, 19 Iulie 2018 | Modele noi

Lamborghini va lansa un nou model abia în 2024 sau 2025: “Nu avem nevoie să ne grăbim, vom lua decizia la momentul potrivit”

Lamborghini nu se grăbește să lanseze un al patrulea model în gamă și spune că această decizie va fi luată la “momentul potrivit”. Potrivit șefului Stefano Domenicali, un nou model al constructorului italian va fi lansat, cel mai probabil, între anii 2024 și 2025.
Joi, 14 Iunie 2018 | Modele noi

McLaren va lansa un nou model pe data de 28 iunie: prezentarea va fi făcută online, iar debutul este programat în iulie la Goodwood

McLaren a anunțat lansarea unui nou model al companiei, a cărui prezentare va fi făcută online pe data de 28 iunie. Atunci vom afla numele și toate detaliile despre noul model McLaren, al cărui debut public este programat în luna iulie la Festivalul de la Goodwood, în Marea Britanie.
Marti, 12 Decembrie 2017 | Modele noi

Planuri de viitor: Ford vrea să dezvolte o mașină “complet nouă” pentru condusul autonom

Ford a anunțat că vrea să dezvolte o mașină “complet nouă” cu tehnologii noi care să permită rularea autonomă.
Joi, 25 Mai 2017 | Modele noi

Lamborghini discută lansarea celui de-al patrulea model din gamă: „Trebuie să folosească o platformă modulară și să nu canibalizeze vânzările lui Urus”

Lamborghini se gândește deja la introducerea unui al patrulea model în gamă. Acesta ar urma să fie dezvoltat pe o platformă modulară și să fie inspirat de Miura sau Countach.

Tag-uri similare

Opel, Astra, model nou, cabriolet
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru