Motoare TDI

Miercuri, 04 Noiembrie 2015 | Industrie

Cazul Volkswagen: 800.000 de maşini, afectate de consum de carburant şi emisii de dioxid de carbon mai mari decât cele oficiale

Volkswagen a dezvăluit rezultatele şocante ale unei anchete interne: 800.000 de maşini din Europa au consumul de carburant şi emisiile de dioxid de carbon mai mari decât cele anticipate anterior.
Marti, 03 Noiembrie 2015 | Industrie

Porsche: "Suntem surprinşi, noi ştiam că modelul Cayenne Diesel respectă normele de mediu"

Reprezentanţii Porsche s-au declarat surprinşi de noile acuzaţii potrivit cărora modelul Cayenne Diesel are de asemenea instalat un software pentru păcălirea testelor de emisii.
Luni, 02 Noiembrie 2015 | Industrie

Americanii continuă acuzațiile în cazul Dieselgate: Motoarele V6 TDI aveau și ele sistem de păcălire a testelor de emisii. VW neagă acuzațiile

EPA, organismul american de protecție a mediului, a emis un comunicat de presă în care anunță că motoarele V6 TDI ale concernului Volkswagen prezintă și ele un sistem de păcălire a testelor de emisii.
Joi, 15 Octombrie 2015 | Industrie

Dieselgate continuă: Volkswagen pregătise un al doilea sistem de păcălire a emisiilor în SUA

Scandalul Dieselgate capătă noi dimensiuni în SUA, unde oficialii Volkswagen au recunoscut că aveau un sistem suplimentar de păcălire a testelor de emisii, pe care voiau să-l folosească pe mașinile generație 2016.
Miercuri, 30 Septembrie 2015 | Industrie

Dieselgate continuă: 1.8 milioane de vehicule comerciale Volkswagen sunt afectate de problemă

Departamentul de Vehicule Comerciale de la Volkswagen a anunțat că pregătește un recall pentru 1.8 milioane de unități afectate de scandalul Dieselgate.
Vineri, 10 Octombrie 2014 | Modele noi

Volkswagen Golf GTD ar putea primi o versiune R de 240 CP

Volkswagen ar putea echipa modelul Golf GTD cu o motorizare diesel de 240 CP şi 500 Nm, preluată de la Passat BiTurbo 2.0 TDI. Această versiune s-ar putea numi Golf GTD R, titrează australienii de la Motoring.com.
Joi, 04 Iulie 2013 | Modele noi

Skoda Rapid primeşte o motorizare mai economică şi un set de ornamente noi

Skoda va introduce o versiune de 90 CP a motorului 1.6 TDI în gama Rapid. Alături de acesta, cehii vor oferi mai multe ornamente pentru interior, un volan cu trei braţe, faruri xenon adaptive şi o transmisie DSG opţională.
Miercuri, 29 Mai 2013 | Modele noi

Volkswagen XL1 va fi disponibil doar în regim de leasing

Volkswagen va comercializa modelul XL1, lansat la Salonul Auto de la Geneva, doar în regim leasign. Primul lot va include 50 de unităţi, urmând ca acesta să fie suplimentat în funcţie de cerere.
Marti, 08 Ianuarie 2013 | Modele noi

Audi SQ5 TFSI va debuta la Detroit

Primul diesel de performanţă oferit vreodată în gama Audi va fi disponibil şi în compania unei motorizări TFSI. Acesta se va numi Audi SQ5 TFSI şi va debuta la Salonul Auto de la Detroit.
Vineri, 16 Noiembrie 2012 | Modele noi

Audi SQ5 va primi şi un motor TFSI

Audi SQ5, primul membru diesel al gamei S de la Audi, va primi şi o motorizare alimentată cu benzină. Potrivit celor de la Audiblog, modelul va fi echipat cu un V6 TFSI de 3.0 litri şi 354 CP.
Marti, 23 Octombrie 2012 | Modele noi

Volkswagen Up! va primi un motor TDI cu doi cilindri

Ulrich Hackenberg, şeful departamentului de Cercetare şi Dezvoltare de la Volkswagen, a confirmat dezvoltarea unei versiuni TDI cu doi cilindri a lui Up!.
Marti, 07 Februarie 2012 | Motorsport

Audi R18 TDI va alerga în cursa de 24 de ore de la LeMans şi în versiune hibridă

Audi a anunţat că va introduce două modele TDI hibrid în cursa de 24 de ore de la Le Mans. Pe lângă acestea, Audi va concura cu încă două modele în aceeaşi clasă.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Vineri, 09 Decembrie 2011 | Modele noi

Honda: "Noul nostru motor diesel le va da nopţi albe celor de la Volkswagen"

Honda va lansa un motor diesel de 1.6 litri, care va dezvolta un cuplu de 300 Nm şi va emite mai puţin de 100 de grame de CO2 pe kilometru.
Vineri, 07 Octombrie 2011 | Industrie

SUA: VW şi Audi recheamă în service 168.275 de TDI-uri

O problemă la rampa de injecţie a motoarelor 2.0 TDI ale modelelor VW Jetta, Golf şi Audi A3 vândute în Statele Unite ale Americii a dus la o rechemare în service ce însumează aproape 170.000 de unităţi.

Tag-uri similare

Volkswagen, Audi, VW, SUA, recall, TDI, motoare TDI, rechemare service, 2.0 TDI, problema motor TDI
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru