Smart electric

Joi, 23 Martie 2023 | Modele noi

Imagini neoficiale cu noul crossover electric Smart #3

Au apărut imagini neoficiale scăpate pe internet cu viitorul crossover electric Smart #3. Cel de-al doilea crossover al constructorului german va fi prezentat la mijlocul lui aprilie, în cadrul Salonului Auto de la Shanghai.
Vineri, 30 August 2019 | Masini electrice si hibride

Primele schițe oficiale cu viitoarele Smart EQ Fortwo și EQ Forfour facelift: cele două modele electrice debutează la Frankfurt

Smart EQ Fortwo și EQ Forfour facelift vor fi expuse în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt. Modelele electrice vor primi o serie de modificări de design, mici îmbunătățiri la interior și, conform surselor, o baterie cu o capacitate de stocare mai generoasă.
Joi, 28 Februarie 2019 | GENEVA 2019

Prima schiță cu viitorul Smart Forease+ Concept: prototipul cu plafon soft top debutează în 5 martie

Smart a publicat prima schiță cu viitorul concept electric Forease+, prototip pe care îl vom vedea în premieră în cadrul Salonului Auto de la Geneva.
Joi, 19 Ianuarie 2017 | Masini electrice si hibride

Mercedes culege roadele colaborării cu Renault: modelele electrice Smart au o autonomie mai mare

Smart anunță că ForTwo și ForFour își îmbunătățesc performanțele de autonomie cu ajutorul tehnologiei electrice furnizată de partenerii de la Renault.
Marti, 02 Decembrie 2014 | Modele noi

Smart a confirmat versiunile electrice ale modelelor Fortwo şi Forfour

Daimler a confirmat lansarea versiunilor electrice ale modelelor Fortwo şi Forfour pentru anul 2016. Pentru a furniza componentele necesare acestora, concernul investeşte 100 de milioane de euro într-o subsidiară care produce acumulatori pentru vehicule electrice.
Joi, 23 Octombrie 2014 | Industrie

Daimler şi-a vândut participaţia la Tesla Motors, dar nu renunţă la colaborare

Daimler AG a vândut participaţia sa rămasă la Tesla Motors, de aproximativ 4% din totalul acţiunilor companiei americane. Nemţii au primit în schimb 613 milioane de euro şi promit să nu renunţe la colaborarea cu americanii.
Marti, 16 August 2011 | FRANKFURT 2011

PREMIERĂ: Smart Fortwo electric a ajuns la a treia generaţie

Smart a dezvăluit astăzi primele informaţii şi imagini oficiale ale noului Fortwo ED, versiunea electrică a modelului urban, ajunsă deja la a treia generaţie.
Vineri, 19 Noiembrie 2010 | Modele noi

Toyota va lansa o versiune electrică a lui iQ în 2012

Toyota intenţionează să recupereze terenul pierdut în segmentul modelelor electrice cu o versiune fără emisii a modelului urban iQ, aşteptat pe piaţă în 2012.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru