Start

Vineri, 07 Decembrie 2018 | Modele noi

Primele imagini oficiale cu Nissan GT-R50: startul comenzilor pentru modelul cu 720 CP, producție de 50 de unități și preț de aproape un milion de euro

Nissan a publicat primele imagini oficiale cu modelul GT-R50, creat în parteneriat cu Italdesign. Japonezii au anunțat startul comenzilor pentru modelul ce dezvoltă 720 de cai putere, ce va avea o producție limitată la 50 de unități și un preț de pornire de 990.000 de euro.
Marti, 04 Septembrie 2018 | Masini electrice si hibride

BMW a dat startul comenzilor pentru SUV-ul electric iX3: avans de aproape 2.000 de dolari pentru clienții din Norvegia

BMW a anunțat începutul comenzilor pentru SUV-ul electric iX3, model ce va intra în producție din 2020. Cunoscută pentru apetitul de cumpărare a mașinilor electrice, Norvegia este prima țară a căror clienți pot să depună un avans de 1.800 de dolari pentru un exemplar iX3.
Sambata, 01 Septembrie 2018 | Industrie

Porsche a dat startul producției lui Macan facelift: primul exemplar va ajunge la un client din China

Porsche a anunțat startul producției lui Macan facelift. Primul exemplar ieșit pe poarta fabricii, un Macan în nuanța Mamba Green, va ajunge în posesia unui client din China.
Vineri, 03 August 2018 | Industrie

BMW a început producția motoarelor V8 pentru noul Seria 8 Coupe: cel mai puternic V8 din istoria BMW este asamblat la Munchen

BMW a anunțat începerea producției pentru motoarele V8 ce vor echipa noul Seria 8 Coupe. Cel mai puternic V8 pe care BMW l-a construit vreodată în producția de serie este un propulsor de 4.4 litri ce dezvoltă 530 CP și un cuplu maxim de 750 Nm.
Joi, 22 Aprilie 2010 | Concepte

Ford va prezenta un nou concept de segment mini la Beijing

O echipa de design globala a celor de la Ford a dezvoltat un concept de segment A care prezinta o asemanare surprinzatoare cu noul Audi A1. Modelul se numeste Ford Start Concept si va debuta la Salonul Auto de la Beijing.
Joi, 13 August 2009 | Formula 1

Cursa din Malaezia isi modifica ora de start

Organizatorii Marelui Premiu al Malaeziei au anuntat ca anul viitor cursa de duminica va avea loc de la ora locala 16:00 - ora 11:00 in Romania - pentru a evita pericolul ploilor torentiale.

Tag-uri similare

Ford, China, Salon Auto, Concept, Salonul Auto, modele noi Ford, cursa, Beijing, Ecoboost, Malaezia
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru