Feedback

Volkswagen Sedric Active: versiunea pentru sportivi a conceptului de shuttle electric și autonom va fi prezentată în iunie

Publicat Marti, 12.06.2018
de Daniel Popescu
Comenteaza 2
Volkswagen Sedric Active: versiunea pentru sportivi a conceptului de shuttle electric și autonom va fi prezentată în iunie - Poza 1
Volkswagen va prezenta la târgul de tehnologie CEBIT din Germania versiunea Active a shuttle-ului electric și autonom Cedric, care este dedicată sportivilor profesioniști.

Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Cu un an în urmă, Volkswagen a prezentat conceptul electric și autonom Sedric, care va sta la baza unor shuttle-uri de serie dedicate transportului urban prin intermediul viitorului serviciu Moia.

Constructorul german a anunțat acum că va prezenta o nouă versiune a acestui concept cu ocazia târgului de tehnologie CEBIT, care are loc la Hanovra în această săptămână.

Pe numele său Sedric Active, noul concept se adresează în special sportivilor profesioniști. Constructorul oferă ca exemplu faptul că Sedric Active poate transporta un echipament complet de surfing sau caiac-canoe, astfel că sportivii nu vor mai avea nevoie de un vehicul de asistență special.

"Viziunea noastră este să oferim mobilitate prin apăsarea unui simplu buton. Utilizatorii vor putea chema un Sedric prin aplicația Moia", explică Johann Jungwirth, șeful departamentului de servicii digitale din cadrul Volkswagen.

Tot la CEBIT, Volkswagen va face demonstrații cu diverse aplicații de inteligență artificială dezvoltate pentru mașini, dar și o serie de experimente cu tehnologii blockchain, care stau la baza criptomonedelor. Una dintre tehnologii are rolul de a permite mașinilor autonome să se încarce singur sau să parcheze singure pe baza datelor primite remote prin astfel de tehnologii.

Via Volkswagen


Comentarii (2)

  • Absolut genial...il pot folosi si sahistii, jucatorii de bridge sau poker? La planoristi s-or fi gandit?
    4 1
  • via nu-i drept
    Nu, doar la paraşute
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru