Caterham anticipează că va concura în Abu Dhabi

de Daniel Popescu
Vineri, 07.11.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Administratorii Caterham se aşteaptă ca echipa britanică să concureze în ultima cursă a sezonului din Abu Dhabi şi confirmă că există mai mulţi potenţiali cumpărători.

Suntem extrem de încrezători că vom merge în Abu Dhabi.

Finbarr O'Connell
Administrator Caterham
Caterham nu a concurat în Marele Premiu al Statelor Unite şi nu a făcut deplasarea nici în Brazilia, întrucât a intrat în insolvenţă şi speră să găsească un cumpărător.

Administratorul Caterham speră însă ca echipa să poată face deplasarea la Marele Premiu din Abu Dhabi, care marchează finalul sezonului 2014.

"Suntem extrem de încrezători că vom merge în Abu Dhabi. Cred că sunt suficient de încrezător pentru a spune că aş fi surprins dacă nu am concura în Abu Dhabi. Sunt foarte încrezător în viitorul echipei", a explicat Finbarr O'Connell, administratorul echipei.

Încercam să vindem echipa de curse şi este evident că noul proprietar va dori să concureze în sezonul următor.

Finbarr O'Connell
Administrator Caterham
În prezent, administratorul caută un investitor care să preia echipa pentru ca aceasta să rămână pe grila de start în sezonul următor.
O'Connell a confirmat că există mai mulţi potenţiali investitori, însă a refuzat să dezvăluie identitatea acestora. "Încercam să vindem echipa de curse şi este evident că noul proprietar va dori să concureze în sezonul următor", a adăugat el.

Caterham a apărut inclusiv pe lista celor 11 echipe înscrise în sezonul 2015, însă până în 30 noiembrie trebuie să plătească taxă de participare. Anterior, administratorul anunţase că echipa nu va primi licenţa pentru anul viitor dacă nu va concura în Abu Dhabi şi că echipa va fi închisă dacă nu va găsi un cumpărător până la jumătatea lunii noiembrie. Într-o situaţie asemănătoare se află şi Marussia, care speră de asemenea să concureze în Abu Dhabi, dar sub numele de Manor, acelaşi cu care s-a înscris şi pentru sezonul 2015.

Via Reuters

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru