De la Rosa minimalizeaza deficientele de fiabilitate

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 09.04.2010
Pedro de la Rosa este convins ca recentele probleme de fiabilitate ale monopostului BMW-Sauber nu se vor repeta si in restul curselor de Formula 1 din acest sezon.

Considerata drept o potentiala revelatie a noului sezon prin prisma rezultatelor convingatoare din teste, BMW-Sauber nu a reusit sa castige niciun punct in primele trei curse, una dintre cauze fiind problemele de fiabilitate. Aripa fata a monopostului C29 a cedat in mai multe randuri, iar in Malaezia ambii piloti au abandonat prematur din cauza unor probleme la motor.

Cu toate acestea, Pedro de la Rosa ramane increzator in potentialul echipei si crede ca problemele de fiabilitate nu se vor repeta.

"Muncim din greu pentru a imbunatati performantele monopostului. Mai sunt 16 curse, asa ca sezonul nu s-a incheiat. Sunt foarte relaxat in ceea ce priveste fiabilitatea, pentru ca in Malaezia am avut ghinion, iar ce s-a intamplat acolo nu se va repeta", a declarat pilotul echipei BMW-Sauber.

La randul sau, Kamui Kobayashi admite ca echipa traverseaza o perioada mai putin fasta, insa este nerabdator sa piloteze pentru prima oara un monopost de F1 pe circuitul de la Shanghai.

"Sunt foarte incitat sa pilotez pentru prima oara la Shanghai un monopost de F1. Simt ca va fi dificil in China, dar astept cu nerabdare aceasta provocare", a precizat japonezul.

Marele Premiu al Chinei va avea loc in weekendul 16-18 aprilie.

Via | BMW-Sauber

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru