Massa anunta pilotii invitati la cursa de karting

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 24.11.2009
Felipe Massa a anuntat lista completa a pilotilor care vor participa la cursa de karting pe care o organizeaza anual in Brazilia.

Intitulat Granja Viana 500, evenimentul organizat de pilotul Scuderiei Ferrari va reuni in acest an nume mai putin cunoscute din lumea Formulei 1 si a sporturilor cu motor.

Astfel, poate cel mai cunoscut pilot care va concura in aceasta cursa de karting este Lucas di Grassi, pilotul de rezerva al echipei Renault aflat foarte aproape de a semna un contract cu noua echipa Manor Grand Prix.

Lista a fost completata de piloti precum Felipe Lapenna (Formula Renault Eurocup), Julio Campos (Brazilian Stock Car Lights) sau Victor Geurin (American Formula 3). De la eveniment nu va lipsi nici Dudu, fratele mai mic al pilotului brazilian.

Cursa de karting propriu zisa se va desfasura in zilele de vineri si sambata ale saptamanii viitoare, preccedata de o sesiune de antrenamente programata pentru luni.

Via | GPUpdate

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru