McLaren ar putea utiliza un nas scurt pentru monopost în Austria

de Daniel Popescu
Miercuri, 03.06.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
McLaren va introduce un update semnificativ pentru monopost în Austria, care ar putea include o versiune scurtă a nasului.

Potrivit unor informaţii neoficiale, update-ul va include şi o versiune scurtă a nasului.


McLaren pregăteşte un update aerodinamic important cu ocazia Marelui Premiu al Austriei din 20 iunie, care va veni astfel în completarea îmbunatăţirilor introduse de Honda pentru motor.

Potrivit unor informaţii neoficiale, update-ul va include şi o versiune scurtă a nasului, care va necesita însă trecerea de testele de siguranţă impuse de FIA. O astfel de soluţie a fost adoptată şi de Red Bull Racing în Marele Premiu al Spaniei.

Un purtător de cuvânt al McLaren a confirmat existenţa unui pachet aerodinamic semnificativ, însă a refuzat să detalieze natura noilor componente pregătite.

Pentru Austria aşteptam să utilizăm câteva update-uri aerodinamice.

Purtator de cuvant
McLaren
"Intenţionăm să introducem update-uri aerodinamice pentru MP4-30 acolo unde este posibil, în conformitate cu eforturile noastre de a face mai competitiv un monopost nou care are mult potenţial de dezvoltare.
Pentru Austria aşteptam să utilizăm câteva update-uri aerodinamice, iar unele dintre ele vor fi vizibile, dar acestea sunt încă în dezvoltare şi în prezent nu suntem capabili să împărţim informaţii despre ele cu presa"
, a precizat el.

McLaren a obţinut în etapa precedentă de la Monaco primele puncte din acest sezon, însă Fernando Alonso insistă că fiabilitatea trebuie să fie principala preocupare a echipei.

Via GrandPrix247

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru