Modificări minore în două viraje ale circuitului din Coreea

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 22.10.2010
Organizatorii Marelui Premiu al Coreei de Sud vor modifica virajele 16 şi 18 după plângerile formulate de piloţi la finalul antrenamentelor.

Chiar dacă circuitul Yeongam din Coreea de Sud a fost finalizat cu numai câteva zile în urmă, piloţii s-au declarat impresionaţi de configuraţia generală a acestuia.

Cu toate acestea, piloţii nu au ezitat să-şi manifeste nemulţumirile privind virajele 16 şi 18, care au produs numeroase probleme pe parcursul antrenamentelor. La capătul unei discuţii cu piloţii şi directorul de curse al FIA Charlie Whiting, organizatorii au fost de acord să modifice cele două viraje.

Astfel, bordurile din virajul 16 vor fi înălţate pentru a nu mai fi la un nivel mai scăzut decât asfaltul şi pentru ca piloţii să nu mai fie tentaţi să scurtcircuiteze virajul, în timp ce zidul de beton din acelaşi viraj va fi repoziţionat paralel cu circuitul. În ceea ce priveşte virajul 18, acesta va beneficia de o nouă bordură, ca urmare a faptului că piloţii scurtcircuitau virajul şi aduceau pe traiectoria ideală praf şi pietre de pe marginea circuitului.

Alte modificări minore vor fi efectuate în pitlane, pe lângă faptul că circuitul va fi curăţat pe parcursul nopţii de praful şi pietrele depuse pe pistă în antrenamentele de vineri.

Via | FIA

Comentarii (3)

  • Vai de mama lui de circuit!
    4 18
  • salutare
    taci mai Gica Contra,ca e fain circuitul!!!!Am vrea noi sa avem un astfel de circuit!
    17 4
  • Ar fi o mare eroare sa elimine un Spa pt acest circuit.Dar politica e la moda asa ca..
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru